ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τούρκοι χάκερς επιτέθηκαν σε ελληνικές κυβερνητικές ιστοσελίδες – Τι αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους

Ομάδα από Τούρκους χάκερς, η Anka Neferler, «επιτέθηκε» σε κρατικές ιστοσελίδες, όπως του υπουργείου Εξωτερικών, της Βουλής, της ΕΥΠ.

Ομάδα από Τούρκους χάκερς, η Anka Neferler, «επιτέθηκε» σε κρατικές ιστοσελίδες, όπως του υπουργείου Εξωτερικών, της Βουλής, της ΕΥΠ.

Μετά το ατύχημα: Οι φωτό-ντροπή του Σουμάχερ που διέρρευσαν για πρώτη φορά
Μετά το ατύχημα: Οι φωτό-ντροπή του Σουμάχερ που διέρρευσαν για πρώτη φορά 767.348 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, η Anka Neferler μέσω της κυβερνοεπίθεσής της, κατάφερε να «ρίξει» ελληνικές κυβερνητικές ιστοσελίδες, με την Αθήνα να επιβεβαιώνει τα «χτυπήματα» των Τούρκων χάκερς.Όπως μπορείτε να δείτε και στα παρακάτω στιγμιότυπα, οι ιστοσελίδες βρίσκονται εκτός λειτουργίας.

Με ανάρτησή της στο Facebook, η εν λόγω ομάδα πληροφορεί το κοινό για τις ιστοσελίδες στις οποίες επιτέθηκε, συνοδεύοντας τη λίστα με το εξής μήνυμα: «Η Ελλάδα απειλεί την Τουρκία στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Τώρα απειλεί και τη Διάσκεψη της Λιβυής».

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός πως (όπως μεταδόθηκε από φίλα προσκείμενα στην κυβέρνηση ΜΜΕ) μετά την κυβερνοεπίθεση, υπήρξε ενημέρωση στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Κυριάκο Πιερρακάκη, αλλά όχι στον επικεφαλής της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέοντα.

Panathinaikos24 TV: Subscribe στο μεγαλύτερο δημοσιογραφικό κανάλι για τον Παναθηναϊκό με δώρο ένα playstation 5!
Panathinaikos24 TV: Subscribe στο μεγαλύτερο δημοσιογραφικό κανάλι για τον Παναθηναϊκό με δώρο ένα playstation 5! 3.305 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνε subscribe στo Youtube κανάλι του PANATHINAIKOS24

close