Ο Μπαρτ Σένκεφελντ  μέσα από το Panathinaikos24.gr αναφέρθηκε επίσης στην επερχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη στα «Πηγάδια».

 

Αναλυτικά όσα είπε στο Panathinaikos24.gr:

 

 

Ήρθε μια πολύ δύσκολη πρόκριση, βρεθήκατε πίσω στο σκορ και χρειαστήκατε τρία γκολ σε ένα ημίχρονο. Πως ήταν μέσα από το γήπεδο όλο αυτό;

«Νομίζω πως αυτό το παιχνίδι έδειξε τον χαρακτήρα μας, δείξαμε γιατί παίζουμε για τον Παναθηναϊκό. Δεν έχει σημασία τι γίνεται μέσα στο παιχνίδι, όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό πάντα πρέπει να πιστεύεις στη νίκη και πάντα πρέπει να παλεύεις ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Στον αγώνα Κυπέλλου, αυτό που ήταν σημαντικό ήταν πως μείναμε ψύχραιμοι. Όλα τα παιδιά, και το λέγαμε μεταξύ μας, να είμαστε ήρεμοι. Το είπαμε και στο ημίχρονο. Πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι, αλλά να βγούμε και να τα δώσουμε όλα. Ό,τι έχει ο καθένας μας για να το ανατρέψουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Πετύχατε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο που κακώς ακυρώθηκε, ήταν κάτι που σας πείσμωσε;

«Θα σας πω κάτι. Ποτέ δεν ψάχνω δικαιολογίες στη ζωή μου. Ποτέ! Αλλά έχω κουραστεί πια… Δεν μπορώ άλλο αυτές τις καταστάσεις, πάντα προσπαθούν να το κάνουν πιο δύσκολο για εμάς. Μερικές φορές έχω κάποια συναισθήματα για αυτούς τους ανθρώπους που… καλύτερα είναι να μην τα πω δημόσια. Τα κρατάω για εμένα. Εμείς θα κοιτάξουμε να δουλεύουμε κάθε ημέρα, να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να ακολουθούμε τον δρόμο μας».

Μπροστά σας έχετε ένα δύσκολο ματς με την Ξάνθη, χωρίς τον Κουρμπέλη, χωρίς τον Μπουζούκη αλλά με κόσμο στο πλευρό σας. Τι περιμένεις από τον αγώνα στα «Πηγάδια»;

«Περιμένω την ίδια εικόνα. Δεν έχει σημασία το ποιος παίζει ή ποιος δεν παίζει. Εμείς είμαστε μια ομάδα. Άρα, έχουμε όλοι τον ίδιο στόχο. Να πάμε εκεί και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Ήρθαν ήδη δυο νέοι παίκτες στην ομάδα, πιστεύεις ότι θα σας βοηθήσουν οι μεταγραφές; Τους είδες καθόλου στο προπονητικό κέντρο;

«Δεν έχω προλάβει να δω τα νέα παιδιά που ήρθαν, λίγο τον έναν αλλά μόνο σε μια προπόνηση. Πιστεύω πως μπορούν να μας βοηθήσουν, αλλιώς η ομάδα δεν θα αποφάσιζε να τους φέρει εδώ για να παίξουν στον Παναθηναϊκό».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου