Αναλυτικά όσα είπε ο Σάρας στη συνέντευξη Τύπου:

«Αν μου λέγατε πριν από το παιχνίδι ότι ο Παναθηναϊκός θα πετύχει 96 πόντους θα έλεγα πως θα ήταν ένα εύκολο παιχνίδι για εκείνον»

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και στον κόουτς Πιτίνο. Οι μικρές λεπτομέρειες έκριναν το παιχνίδι και αυτές δεν ήταν υπέρ μας για να νικήσουμε. Στόχος μας ήταν να ελέγξουμε τον ρυθμό και να μειώσουμε τους αριθμούς του Παναθηναϊκού στην επίθεση που είναι το δυνατό του χαρτί, δεν τα καταφέραμε και χάσαμε»,

Ερωτηθείς για τις λεπτομέρειες στις οποίες αναφέρθηκε, ο τεχνικός της Ζάλγκιρις είπε: «Ήταν πολλές λεπτομέρειες. Το βασικό ήταν που δεν τους περιορίσαμε στο σκοράρισμα. Σκοράραμε περισσότερους πόντους από κάθε άλλο παιχνίδι, αλλά δεν καταφέραμε να τους σταματήσουμε. Αν μου λέγατε πριν από το παιχνίδι ότι ο Παναθηναϊκός θα πετύχει 96 πόντους θα έλεγα πως θα ήταν ένα εύκολο παιχνίδι για εκείνον. Καταφέραμε, όμως, να κάνουμε ένα από τα καλύτερά μας επιθετικά παιχνίδια και τους δυσκολέψαμε. Θα πρέπει βέβαια να δούμε και τους λόγους για τους οποίους δεχτήκαμε τόσους πόντους και να το διορθώσουμε».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου