ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιασικεβίτσιους: “Το καλύτερό μας παιχνίδι επιθετικά, αλλά δεν τους σταματήσαμε”

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τόνισε ότι η Ζαλγκίρις μπορεί να έκανε το καλύτερο της παιχνίδι επιθετικά αλλά δεν κατάφερε σταματήσει τον Παναθηναϊκό.

Γιασικεβίτσιους:

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάρας στη συνέντευξη Τύπου:

“Αν μου λέγατε πριν από το παιχνίδι ότι ο Παναθηναϊκός θα πετύχει 96 πόντους θα έλεγα πως θα ήταν ένα εύκολο παιχνίδι για εκείνον”

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και στον κόουτς Πιτίνο. Οι μικρές λεπτομέρειες έκριναν το παιχνίδι και αυτές δεν ήταν υπέρ μας για να νικήσουμε. Στόχος μας ήταν να ελέγξουμε τον ρυθμό και να μειώσουμε τους αριθμούς του Παναθηναϊκού στην επίθεση που είναι το δυνατό του χαρτί, δεν τα καταφέραμε και χάσαμε”,

Ερωτηθείς για τις λεπτομέρειες στις οποίες αναφέρθηκε, ο τεχνικός της Ζάλγκιρις είπε: “Ήταν πολλές λεπτομέρειες. Το βασικό ήταν που δεν τους περιορίσαμε στο σκοράρισμα. Σκοράραμε περισσότερους πόντους από κάθε άλλο παιχνίδι, αλλά δεν καταφέραμε να τους σταματήσουμε. Αν μου λέγατε πριν από το παιχνίδι ότι ο Παναθηναϊκός θα πετύχει 96 πόντους θα έλεγα πως θα ήταν ένα εύκολο παιχνίδι για εκείνον. Καταφέραμε, όμως, να κάνουμε ένα από τα καλύτερά μας επιθετικά παιχνίδια και τους δυσκολέψαμε. Θα πρέπει βέβαια να δούμε και τους λόγους για τους οποίους δεχτήκαμε τόσους πόντους και να το διορθώσουμε”.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.224 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...