ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φριντέτ: «Δεν επικεντρώνομαι στις αποφάσεις των διαιτητών, οι παίκτες κρίνουν τα ματς»

Ο Τζίμερ Φρίντετ σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν θέλει να επικεντρωθεί στις αποφάσεις των διαιτητών.

Φριντέτ: «Δεν επικεντρώνομαι στις αποφάσεις των διαιτητών, οι παίκτες κρίνουν τα ματς»

Αναλυτικά όσα είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο Φριντέτ:

– Δεκατέσσερα λάθη απέναντι στη Ζαλγκίρις, αλλά στο τέλος εσείς χαμογελάσατε…

«Η νίκη είναι νίκη και αυτό κρατάμε. Σήμερα δεν ήμασταν καλοί αμυντικά, ενώ τα 14 λάθη στα οποία υποπέσαμε είναι πάρα πολλά. Σίγουρα πρέπει να μάθουμε από αυτά τα λάθη και σε αυτό βάζω και τον εαυτό μου και να μην τα επαναλάβουμε. Μαθαίνουμε, εξελισσόμαστε και συνεχίζουμε. Έχουμε εδραιωθεί στην έκτη θέση. Συνεχίζουμε…».

– Γι’ ακόμη μία φορά βρεθήκατε από νωρίς να κυνηγάτε στο σκορ, για να αντιδράσετε στο δεύτερο ημίχρονο και να φτάσετε στη νίκη. Η εύρεση διάρκειας στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού είναι το ζητούμενο;

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.221 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Αυτό συμβαίνει όταν παίζεις με μεγάλες και δυνατές ομάδες. Γνωρίζεις από την αρχή ότι ο αντίπαλος δεν πρόκειται να παραδοθεί αμαχητί. Περιμένεις ανά πάσα στιγμή ότι θα επιστρέψει στη διεκδίκηση της νίκης και θα παλέψει γι’ αυτή. Απέναντι στη Ζαλγκίρις ήμασταν επιρρεπείς στα λάθη. Στο τέλος έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ και απείλησαν. Τους αναγνωρίζω την προσπάθεια και απονέμω τα εύσημα σε όλους τους παίκτες της Ζαλγκίρις, αλλά είμαι χαρούμενος που τελικά εμείς πήραμε τη νίκη».

– O επιθετικός πλουραλισμός του Παναθηναϊκού (σ.σ. 6 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων) καλύπτει το αμυντικό κενό της ομάδας;

«Στην επίθεση είμαστε εκπληκτικοί. Σκοράρουμε εύκολα και έχουμε διάρκεια. Είμαστε από τις πιο παραγωγικές ομάδες της Euroleague. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό στην επίθεση, διορθώνοντας κάποιες λεπτομέρειες στην άμυνα, όπου πολλές φορές επιτρέπουμε ελεύθερα σουτ στον αντίπαλο. Πρέπει να κρατάμε μέσα από την άμυνα μας χαμηλά το σκοράρισμα των αντιπάλων».

– Ο κόσμος αντέδρασε πολλές φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα στις αποφάσεις της διαιτησίας, που ήταν εις βάρος σας…

«Ποτέ δεν επικεντρώνομαι στις αποφάσεις της διαιτησίας. Οι παίκτες και η απόδοσή τους κρίνουν τα ματς. Λάθη γίνονται από όλους και οι διαιτητές δεν αποτελούν εξαίρεση. Εμείς πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι και να μην επηρεαζόμαστε από τις αποφάσεις τους. Αν ακολουθούμε το πλάνο μας, δεν θα έχουμε πρόβλημα».

– Ακολουθεί ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με τον Προμηθέα (19/1, 19:15), ο οποίος σας είχε αποκλείσει στο Κύπελλο Ελλάδας.

«Περιμένουμε να παίξει σκληρά, ειδικά στην έδρα του. Ο Προμηθέας είναι εξαιρετική ομάδα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την πίεση που θα μας ασκήσει. Θα προπονηθούμε κατάλληλα και την Κυριακή στόχος μας είναι να βγάλουμε στο παρκέ τον καλύτερο μας εαυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...