ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιτούδης: «Ανοιχτό κεφάλαιο για μένα ο Παναθηναϊκός»

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης, μίλησε για τους φετινούς στόχους του, την ανατριχίλα που νιώθει όταν μπαίνει στο ΟΑΚΑ, αλλά και το αν θεωρεί πως το κεφάλαιο του «τριφυλλιού» είναι ακόμα ανοιχτό για τον ίδιο.

Ιτούδης: «Ανοιχτό κεφάλαιο για μένα ο Παναθηναϊκός»

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε για τους φετινούς στόχους του, την ανατριχίλα που νιώθει όταν μπαίνει στο ΟΑΚΑ, αλλά και το αν θεωρεί πως το κεφάλαιο του «τριφυλλιού» είναι ακόμα ανοιχτό για τον ίδιο.

Ο Έλληνας προπονητής μίλησε για τη φετινή προσπάθεια στην Ευρωλίγκα και το γεγονός ότι η ομάδα του είναι ακόμα σε στάδιο μάθησης.

Παράλληλα αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό και απάντησε σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι το κεφάλαιο αυτό παραμένει ανοιχτό, με αφορμή την πρόσφατη σχετική δήλωση του Μάνου Παπαδόπουλου. «Τα 13 χρόνια στον Παναθηναϊκό είναι ιδιαίτερα. Έχουμε γίνει καλύτεροι άνθρωποι και προπονητές στον Παναθηναϊκό Είναι τιμή μου όσα είπε ο Μάνος Παπαδόπουλος και ο τρόπος που αναγνωρίζει ο κόσμος κάθε φορά την προσφορά μας. Σε πιάνει μια ανατριχίλα».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.578 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, μίλησε και για το κεφάλαιο Εθνική, επισημαίνοντας πως: «Η Εθνική ήταν, είναι και θα είναι στην καρδιά μου».

Ακούστε όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός εδώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.