ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Το πλάνο του Δώνη ενόψει Ξάνθης

Να κάνει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα που ως τώρα δεν τα έχει καταφέρει, επιθυμεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Ξάνθη, με τον Γιώργο Δώνη να καταστρώνει τα πλάνα του.

Παναθηναϊκός: Το πλάνο του Δώνη ενόψει Ξάνθης

Να κάνει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα που ως τώρα δεν τα έχει καταφέρει, επιθυμεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Ξάνθη, με τον Γιώργο Δώνη να αντιμετωπίζει ουκ ολίγα σορά προβλήματα.

Οι «πράσινοι» μεσοβδόμαδα ευτύχησαν να προκριθούν στην επόμενη φάση επί του ΠΑΣ Γιάννινα, όμως όπως κάθε μάχη, έτσι και αυτή άφησε πίσω τις απώλειες. Πρώτη απώλεια είναι ο τραυματισμός του Γιάννη Μπουζούκη που υπέστη διάστρεμμα και θα λείψει και από το ματς με τον Ατρόμητο που ακολουθεί, ενώ σημαντική απουσία θα καταγράψει και ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Κουρμπέλης, καθώς θα εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής λόγω της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε.

Στα συν ο προπονητής του Παναθηναϊκού μπορεί να υπολογίζει στον Ανουάρ, αφού ο Μαροκινός στις τελευταίες προπονήσεις έχει δείξει ετοιμότητα, καθώς μην ξεχνάμε πως είχε ενεργό συμμετοχή στις προπονήσεις της προηγούμενης του ομάδας. Έτσι, αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού και να καλύψει το κενό του Κουρμπέλη.

Το σύστημα που πιθανότατα θα παρατάξει ο Έλληνας τεχνικός είναι το 4-2-3-1, με πιθανούς έντεκα τους Διούδη κάτω από τα δοκάρια, Σένκεφελντ και Πούγγουρα στα στοπερ και τους Ινσούα (ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε) Γιόχανσον στα άκρα της αμυντικής του γραμμής. Ανουάρ και Δώνης θα λάβουν τις θέσεις τους στο κέντρο σαν αμυντικά χαφ, ενώ στα άκρα της μεσαίας γραμμής πιθανότατα να δούμε τους Μπεκ και Χατζηγιοβάνη, με τον Ζαχίντ λίγο πιο μπροστά τους και πίσω από την κορυφή της επίθεσης, εκεί όπου δεσπόζει η παρουσία του Φεντερίκο Μακέντα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE