ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πράσινος ο Αγιούμπ! (Vid)

Ο Γιασίν Αγιούμπ πρέπει να θεωρείται πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού, μιας και μόνο τα τυπικά μένουν για να φορέσει τα πράσινα.

Πράσινος ο Αγιούμπ! (Vid)

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται πλέον ο Γιασίν Αγιούμπ.

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει σ΄ όλα με την Φέγενορντ, στην οποία θα δώσει ένα μικρό ποσό, για να κάνει δικό του τον 25χρονο Μαροκινό ποδοσφαιριστή. Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι ο παίκτης πρόκειται να φτάσει τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα, για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει στο τριφύλλι.

Το προχωρημένο ενδιαφέρον επιβεβαιώνεται και από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Γιασίν Αγιούμπ θα αποτελέσει την τρίτη πράσινη κίνηση για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, μετά τον δανεισμό των Ανουάρ και Νάγκι. Αξίζει να τονίσουμε ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αποτελούσε από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου διακαή πόθο του Παναθηναϊκού και του Γιώργου Δώνη.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.017 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.