ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εξαιρετικό ντεμπούτο από τον μαχητή Ανουάρ

Ο Ανουάρ έπαιξε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και εντυπωσίασε.

Εξαιρετικό ντεμπούτο από τον μαχητή Ανουάρ

Ο Ανουάρ έπαιξε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και εντυπωσίασε.

Ο Ισπανομαροκινός χαφ αγωνίστηκε σε όλο το ματς με την Ξάνθη δίπλα στον Χρήστο Δώνη και ήταν εκπληκτικός.

Με πολλά τρεξίματα, με ενέργεια στο παιχνίδι του, με επιθετικά μαρκαρίσματα και χωρίς λάθη, ο Ανουάρ ήταν από τους καλύτερους παίκτες του “τριφυλλιού” και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια. Μάλιστα, θα μπορούσε να σκοράρει όταν ένα δυνατό σουτ του έξω από την περιοχή, ανάγκασε τον τερματοφύλακα Άμπατ σε εντυπωσιακή επέμβαση στο “παραθυράκι”.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.502 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ανουάρ στο στυλ του θύμισε… Ζέκα. Δεν άφηνε τις μονομαχίες, δε φοβόταν να μπει δυνατά στις φάσεις και είχε εξαιρετικές τοποθετήσεις, κάτι που ικανοποίησε απολύτως τον Γιώργο Δώνη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.