Τάσος Νικολογιάννης

«Φτιάχνει» και πάλι τον κόσμο του με το διπλό στην Ξάνθη

«Φτιάχνει» και πάλι τον κόσμο του με το διπλό στην Ξάνθη

Ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη έχει μπει φουριόζος στο 2020, φαίνεται, ότι σιγά-σιγά με τις προσθήκες παικτών ανεβαίνει ένα επίπεδο και η σημερινή νίκη στην Ξάνθη με 1-0 τον εδραιώνει στην εξάδα και στα play off και είναι η πρώτη φορά που η ομάδα πετυχαίνει δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Γράφει ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη έχει μπει φουριόζος στο 2020, φαίνεται, ότι σιγά-σιγά με τις προσθήκες παικτών ανεβαίνει ένα επίπεδο και η σημερινή νίκη στην Ξάνθη με 1-0 τον εδραιώνει στην εξάδα και στα play off και είναι η πρώτη φορά που η ομάδα πετυχαίνει δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Δώνης βάζει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του σε αυτή τη νίκη, αλλά και στην καλή εικόνα, που δείχνει η ομάδα το 2020. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από την Ξάνθη από την αρχή μέχρι το τέλος. Πήρε τη νίκη με ένα ωραίο πλασέ του Μακέντα από την πάσα του Ζαχίντ και θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Νάγκι και τον Ανουάρ, τους δύο νέους του παίκτες, που με το καλημέρα βοήθησαν και έδειξαν πολλά πράγματα. Οι «πράσινοι» δεν κινδύνευσαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα και είχαν εξαιρετική αμυντική λειτουργία, διότι όλη η αμυντική τετράδα είχε πολύ καλή απόδοση. Και κυρίως ο Ινσούα, που κάποιοι ανόητοι έγραψαν ότι κάνει τον… τραυματία για να πάρει μεταγραφή, ενώ ο παίκτης εδώ και καιρό παίζει με ενοχλήσεις στην μέση. Αυτοί οι ανόητοι αντί να … συλληφθούν για τις αηδίες που γράφουν κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Γενικά όλη η ομάδα δούλεψε για την καλή ανασταλτική λειτουργία και με το καλημέρα ο Ανουάρ έδειξε, ότι είναι παίκτης που δεν είχε η ομάδα. Πολλά τρεξίματα, κλεψίματα της μπάλας, σωστές πάσες και παραλίγο με σουτ να σκοράρει. Ο Νάγκι μπήκε αλλαγή και παραλίγο να σκοράρει, δείχνοντας και αυτός, ότι ο Παναθηναϊκός έχει ΠΛΕΟΝ τεχνικό διευθυντή. Ο Τσάβι Ρόκα από τις πρώτες ημέρες κάνει να φαίνεται η διαφορά με τον προκάτοχό του, αφού και ο Μαροκινός Αγιούμπ, που έρχεται με μεταγραφή είναι σπουδαίος παίκτης και παίζει οκτάρι, αλλά και πιο μπροστά .

Ο Παναθηναϊκός έχει και ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Οσοι περίμεναν σαν τα… κοράκια  να φύγει ο Δωνης σήμερα πρέπει να είναι στενοχωρημένοι, αλλά θα έχουν πολλές στενοχώριες από εδώ και πέρα. Ο Δώνης εκτός του ότι ετοίμασε την ομάδα κατάλληλα, έκανε και σωστή διαχείρηση του αγώνα όταν έπαιξε με 3-4-1-1 στο τέλος και κλείδωσε τη νίκη που τον εδραιώνει στην εξάδα. Και με έναν διαιτητή που ακόμα βγάζει κάρτες σε παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο κόσμος βλέπει ότι η ομάδα είναι καλά και νίκη σαν την σημερινή θα τον ξαναφέρουν στο ΟΑΚΑ, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Exit mobile version