ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Προμηθέας - Παναθηναϊικός 76-99

Με σόου Παπαγιάννη «καθάρισε» τον Προμηθέα!

Ο Παναθηναϊκός με τον Γιώργο Παπαγιάννη (25 π. - 12 ρ.) να είναι εντυπωσιακός πέρασε σαν... σίφουνας από την έδρα του Προμηθέα με 76-99 και πηγαίνει με τους καλύτερους οιωνούς στο ματς με την Βιλερμπάν.

Με σόου Παπαγιάννη «καθάρισε» τον Προμηθέα!

Ο Παναθηναϊκός με τον Γιώργο Παπαγιάννη (25 π. – 12 ρ.) να είναι εντυπωσιακός πέρασε σαν… σίφουνας από την έδρα του Προμηθέα με 76-99 και πηγαίνει με τους καλύτερους οιωνούς στο ματς με την Βιλερμπάν.

Το ματς

Τα δύο πρώτα λεπτά του αγώνα το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ. Στη συνέχεια όμως άρχισε το… κρεσέντο του Παπαγιάννη, ο οποίος έκανε ότι ήθελε την άμυνα του Προμηθέα, με αποτέλεσμα το 7-7 να γίνει 9-22 μόλις 4 λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου. Οι πράσινοι συνέχιζαν να σκοράρουν και από την άλλη ο Προμηθέας πάλευε να μείνει κοντά στο σκορ. Τελικά το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με το τριφύλλι στο +10 (21-31).

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.582 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο δεύτερο δεκάλεπτο του αγώνα ο Παναθηναϊκός δεν άφηνε το πόδι του από το γκάζι. Μετά από λεπτά αγώνα οι πράσινοι με 6 συνεχόμενους πόντους του τρομερού σήμερα Παπαγιάννη, προηγήθηκαν με 11 πόντους (26-37). Οι δύο ομάδες σκόραραν εκατέρωθεν καλάθια, με την διαφορά να κυμαίνεται στα ίδια περίπου επίπεδα. Στα τελευταία 3 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός πάτησε γκάζι κι έτσι το πρώτο ημίχρονο τον βρήκε να προηγείται με 46-60.

Στα αξιοσημείωτα ήταν η πραγματικά απίθανη εμφάνιση του Γιώργου Παπαγιάννη, ο οποίος σε 12’01” πλησίασε το double double, έχοντας 17 πόντους (8/9 δίποντα, 1/2 βολές) και 8 ριμπάουντ.

Απόλυτος κυρίαρχος και στο δεύτερο μέρος ήταν ο Παναθηναϊκός. Το «τριφύλλι» συνέχισε να σημαδεύει κοντά στο καλάθι και έφερε τη διαφορά πάνω από τους 20 πόντους, με Παπαγιάννη και Μήτογλου (46-68, 23′). Ο Προμηθέας έβρισκε σκορ από τον Μαυροκεφαλίδη, όμως ο Παναθηναϊκός κρατούσε τη διαφορά πάνω από τους 20 πόντους με τον Ράις (51-73, 26′). Ο Άντι Ράουτινς άνοιξε λογαριασμό στο ελληνικό πρωτάθλημα, γράφοντας το 57-78 στο 28ο λεπτό. Η διαφορά έμεινε στους 20 πόντους, στο τέλος του δεκαλέπτου, για το 60-80.

Τα πάντα είχαν κριθεί στην Πάτρα, με τον Παναθηναϊκό να έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Οι παίκτες του Πιτίνο διαχειρίστηκαν το προβάδισμά τους ως το τέλος της αναμέτρησης και έφτασαν σε μια άνετη και εμφατική επικράτηση. Η 100άρα δεν ήρθε για τους «πράσινους», οι οποίοι όμως δεν συνάντησαν δυσκολίες και επικράτησαν με 76-99.

Περισσότερα σε λίγο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.