ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: «Ο Πιτίνο με πιέζει για να βελτιώνομαι»

Στον τρόπο που προετοιμάστηκε αυτός και οι συμπαίκτες του για τον ματς με τον Προμηθέα, αναφέρθηκε ο Γιώργος Παπαγιάννης και σχολίασε τις εντυπωσιακές του επιδόσεις.

Παπαγιάννης: «Ο Πιτίνο με πιέζει για να βελτιώνομαι»

Στον τρόπο που προετοιμάστηκε αυτός και οι συμπαίκτες του για τον ματς, αναφέρθηκε ο Έλληνας σέντερ, ενώ σχετικά με τις τελευταίες εντυπωσιακές εμφανίσεις του, επεσήμανε πως αυτές είναι προϊόν της δουλειάς που κάνει με τον Ρικ Πιτίνο και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο.

Αναλυτικά το σχόλιό του στην ΕΡΤ

Για τη νίκη και την εντυπωσιακή του εμφάνιση με 23 πόντους και 10 ριμπάουντ: «Ήταν μια πολύ καλή μέρα για μας σήμερα. Το είχαμε σημειώσει το ματς με τον Προμηθέα μετά την ήττα στο Κύπελλο, γιατί είναι σπάνιο να χάνει ο Παναθηναϊκός έναν τίτλο. Έχουμε μπει όλοι μας σε ένα πλάνο, βρίσκουμε ρυθμό, έχουμε καλό κλίμα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Προσπαθώ να δώσω όση ενέργεια περισσότερο μπορώ.

Οι συμπαίκτες και οι προπονητές μου έχουν επικεντρωθεί και με βοηθούν πολύ. Ο κόουτς ζητά πολλά πράγματα από μας και από μένα προσωπικά. Περιμένουν πολλά από μένα και δουλεύουν μαζί μου, όλο το σταφ. Θέλω να είμαι όσο καλύτερος μπορώ, ανεξάρτητα από την ηλικία. Προσπαθώ πολύ, είμαι ευχαριστημένος με τον εαυτό μου, αλλά έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμη».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.949 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...