Στον τρόπο που προετοιμάστηκε αυτός και οι συμπαίκτες του για τον ματς, αναφέρθηκε ο Έλληνας σέντερ, ενώ σχετικά με τις τελευταίες εντυπωσιακές εμφανίσεις του, επεσήμανε πως αυτές είναι προϊόν της δουλειάς που κάνει με τον Ρικ Πιτίνο και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο.

Αναλυτικά το σχόλιό του στην ΕΡΤ

Για τη νίκη και την εντυπωσιακή του εμφάνιση με 23 πόντους και 10 ριμπάουντ: «Ήταν μια πολύ καλή μέρα για μας σήμερα. Το είχαμε σημειώσει το ματς με τον Προμηθέα μετά την ήττα στο Κύπελλο, γιατί είναι σπάνιο να χάνει ο Παναθηναϊκός έναν τίτλο. Έχουμε μπει όλοι μας σε ένα πλάνο, βρίσκουμε ρυθμό, έχουμε καλό κλίμα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Προσπαθώ να δώσω όση ενέργεια περισσότερο μπορώ.

Οι συμπαίκτες και οι προπονητές μου έχουν επικεντρωθεί και με βοηθούν πολύ. Ο κόουτς ζητά πολλά πράγματα από μας και από μένα προσωπικά. Περιμένουν πολλά από μένα και δουλεύουν μαζί μου, όλο το σταφ. Θέλω να είμαι όσο καλύτερος μπορώ, ανεξάρτητα από την ηλικία. Προσπαθώ πολύ, είμαι ευχαριστημένος με τον εαυτό μου, αλλά έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμη».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου