ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ

Ετσι, όμορφα κι ωραία…

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει για το άνετο πέρασμα από την Ξάνθη και αυτοπεποίθηση που «αγόρασε» η ομάδα.

Ετσι, όμορφα κι ωραία…

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει για το άνετο πέρασμα από την Ξάνθη και αυτοπεποίθηση που «αγόρασε» η ομάδα.

Δεν ήταν εύκολο το πέρασμα από την Ξάνθη. Ο Παναθηναϊκός το έκανε να φαίνεται έτσι γιατί έπαιξε σαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Με αέρα και ψυχολογία από την παλικαρίσια πρόκριση της Τετάρτης, μπήκε μέσα στο γήπεδο ξέροντας και ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ πως είναι το φαβορί. Τα υπόλοιπα ήταν θέμα χρόνου να συμβούν. Αριστα στημένος από τον Δώνη, εξουδετέρωσε πλήρως τον αντίπαλο, είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και απλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή. Σε μια υποδειγματική αντεπίθεση ο Ζαχίντ έδωσε μπαλιά πάρε – βάλε στον Μακέντα και ο Ιταλός δεν λάθεψε. Είναι άλλος παίκτης ο συγκεκριμένος όταν τον… ταίζουν σωστά και ο Ζαχίντ είναι ο ιδανικός στο να του δίνει τη μπάλα.

Ακόμη πιο σημαντικό και από το 1-0 ήταν η διαχείριση που ακολούθησε. Όχι απλά δεν έκατσε πίσω το τριφύλλι, αλλά συνέχισε να βγαίνει μπροστά και να ψάχνει και δεύτερο γκολ. Όπως κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Η νίκη ήρθε και ήταν πολύ σημαντική. Όχι μόνο για τους τρεις βαθμούς που σε έφεραν στην 4η θέση, αλλά για το σερί που τόσο ανάγκη το είχες και ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Σε μια εβδομάδα ο Παναθηναϊκός έδειξε (κυρίως στον εαυτό του) τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο. Τα βασικά και τα προφανή, αυτά που αγνοούσαμε τόσο καιρό. Ούτε είναι δυνατόν να περιμένεις ένα γύρο να κάνεις διπλό, ούτε να κοντεύεις να αποκλειστείς από ομάδα Β’ Εθνικής, ούτε τα υπόλοιπα που ζήσαμε και συχνά πυκνά μας έβγαζαν από τα ρούχα μας. Ηταν ένα ξέσπασμα για την ομάδα και τον κόσμο αυτό το ματς στην Ξάνθη.

Οι πανηγυρισμοί στο τερέν αλλά και τα στιγμιότυπα στο πέταλο δείχνουν πόση συσσωρευμένη πίεση υπήρχε και πόσο ανάγκη το είχε ολόκληρος ο οργανισμός αυτό το πράγμα. Όσο μικρό κι αν φαίνεται μπροστά στο τεράστιο μέγεθος του συλλόγου. Το θέμα από εδώ και πέρα είναι να υπάρξει και ανάλογη συνέχεια. Σε μια σεζόν που δεν έχεις κάνει δεύτερη συνεχόμενη νίκη, να πάρεις τρία ματς σε μια βδομάδα (μαζί με του Κυπέλλου) σίγουρα είναι μια καλή αφετηρία αισιοδοξίας.

Σε συνδυασμό και με την ενίσχυση που έγινε και γίνεται και που σου προσφέρει λύσεις ΑΜΕΣΕΣ. Η παρουσία του Ανουάρ ήταν άκρως ενθαρρυντική και σε επίπεδο ποιότητας αλλά και ετοιμότητας. Δεν είναι λίγο πράγμα να μπαίνουν από την πρώτη εβδομάδα μέσα οι μεταγραφές σου και αυτό δείχνει πόσο στοχευμένες ήταν οι κινήσεις που έγιναν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE