ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πιτίνο: «Ο Παπαγιάννης βελτιώνεται και είναι καλό και για την Εθνική ομάδα»

Στην εντυπωσιακή απόδοση που είχε ο Γιώργος Παπαγιάννης, στάθηκε ο Ρικ Πιτίνο στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον Προμηθέα.

Πιτίνο: «Ο Παπαγιάννης βελτιώνεται και είναι καλό και για την Εθνική ομάδα»

Ο Ρικ Πιτίνο στάθηκε στην εξαιρετική απόδοση του Γιώργου Παπαγιάννη, ενώ ήταν ξεκάθαρος ότι δεν υπήρχε καμία σκέψης… εκδίκησης για τον αποκλεισμό στο κύπελλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την εικόνα που έδειξε η ομάδα του και την παρουσία του Παπαγιάννη: «Επιθετικά κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, στην άμυνα ανεβήκαμε στο δεύτερο μέρος. Ο Γιώργος (σ.σ. Παπαγιάννης) βελτιώνεται εβδομάδα με την εβδομάδα κι αυτό είναι καλό τόσο για τον Παναθηναϊκό, όσο και την εθνική ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτή τη βελτίωση του… Είχε 23 πόντους με 11/13 δίποντα και 10 ριμπάουντ κι είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Είμαστε, επίσης, χαρούμενοι που νικήσαμε γιατί την προηγούμενη φορά που ήρθαμε εδώ χάσαμε.

Είχαμε την ατυχία να χάσουμε τον Ιωάννη, ο οποίος αποτελεί ένα σημαντικό κλειδί στη λειτουργία της ομάδας μας. Δεν φαίνεται πολύ καλά κι ελπίζω να μην απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Πως βλέπει τον Προμηθέα ως προπονητής και της Εθνικής:«Δεν ήταν από τα καλύτερα τους παιχνίδια, ίσως γιατί εμείς κάναμε ένα από τα καλύτερα μας στην επίθεση. Έχω τεράστιο σεβασμό για τον σύλλογο κι απλά σήμερα δεν ήταν η μέρα του».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.658 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν ήταν μια εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο: «Καθόλου! Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός, σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο, ενώ κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση αμυντικά, κρατώντας τον Προμηθέα χαμηλά στα τρίποντα, είχε ένα πολύ υψηλό ποσοστό στα δίποντα. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε τα ποσοστά μας και την άμυνα μας κι όταν κάνεις ένα τέτοιο παιχνίδι και καταφέρνεις να κρατάς μια τέτοια ομάδα σε ένα τέτοιο ποσοστό, ιδιαίτερα από τη γραμμή των τριπόντων, σημαίνει ότι έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.