ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Επίδειξη δύναμης και τεσσάρα από τους Νέους

Άνετο πέρασμα από την Ξάνθη για την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού που επικράτησε 4-1

Επίδειξη δύναμης και τεσσάρα από τους Νέους

Άνετο πέρασμα από την Ξάνθη για την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού που επικράτησε 4-1

Την ανωτερότητά τους από τον αντίπαλο έδειξαν οι Νέοι του Παναθηναϊκού, κυριαρχώντας από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο της Ξάνθης. Το τελικό 4-1 είναι μάλλον κολακευτικό για τους παίκτες της Ξάνθης, αφού οι Πράσινοι έχασαν αρκετές και σημαντικές ευκαιρίες να πετύχουν ακόμα περισσότερα γκολ. Με αυτή τη νίκη η Κ19 παρέμεινε στους δυο βαθμούς απόσταση από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε μπροστά στο σκορ στο 8ο λεπτό από προσπάθεια του Αθανασακόπουλου και γύρισμα στη μικρή περιοχή, όπου ο Καλομοίρης προ κενής εστίας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι ποδοσφαιριστές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου συνέχισαν να κρατούν ψηλά τις γραμμές τους και να πιέζουν τον αντίπαλο, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα ήρθε η ισοφάριση στο 28’ μετά από στατική φάση, εσφαλμένη εκτίμηση του Χριστογεώργου και κοντινό πλασέ του Κοτόπουλου.

Εννέα λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός βρήκε τρόπο να πάρει ξανά το προβάδισμα στο σκορ όταν ο Σούλτσε κέρδισε πέναλτι και ο Ηλιάδης δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα. Το 1-2 ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 50’ χάθηκε τεράστια ευκαιρία για το 1-3 όταν μετά από λάθος γύρισμα προς τον τερματοφύλακα, ο Σούλτσε έκλεψε τη μπάλα, πάσαρε στον Αθανασακόπουλο ο οποίος αντί να σουτάρει προτίμησε να δώσει στον Καλομοίρη που πλάσαρε πάνω από τον τερματοφύλακα για να διώξει στη γραμμή αμυντικός της Ξάνθης.

Στο 69’ ήρθε το 1-3 με τον Αθανασακόπουλο να εκτελεί από πλάγια και μακριά φάουλ, ο τερματοφύλακας έχασε τη μπάλα και ο Σούλτσε από κοντά σκόραρε. Στο 84’ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα ο Νιάρχος με εύστοχο πλασέ έπειτα από γύρισμα του Καλομοίρη.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Σαμαράς, Σαντικάι, Σπίνος, Καραγιάννης, Μαυρουδής (79’ Καρβούνης), Ηλιάδης, Σερπέζης (86’ Τουρκοχωρίτης), Αθανασακόπουλος (86’ Λιούμης), Καλομοίρης (86’ Λιακόπουλος), Σούλτσε (70’ Νιάρχος).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ