Ο Γιώργος Δώνης είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Μαροκινό μέσο, Αγιούμπ, να πει το ναι και να έρθει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό. Μια ιστορία που πέρασε από… χίλια κύματα για να τελειώσει θετικά για τους πράσινους και που χρειάστηκε το “όχι” που είπε ο παίκτης στη βουλγαρική Λουντογκόρετς, η οποία του έδινε περισσότερα χρήματα.

Γιατί ο Αγιούμπ είπε όχι στους Βούλγαρους; Διότι πήγε, είδε και… απήλθε. Δεν του άρεσε η πόλη στη Βουλγαρία και παρά το γεγονός πως τα είχε βρει με τη Λουντογκόρετς στο οικονομικό, εντούτοις αποφάσισε να τους απαντήσει αρνητικά.

Αμέσως μετά ανέβηκε στο αεροπλάνο και ήρθε στην Ελλάδα για να τα πει τόσο με τον Τσάβι Ρόκα, όσο και με τον Γιώργο Δώνη. Ο πρώτος του εξήγησε πως δεν μπορεί η ομάδα να του δώσει συμβόλαιο ανώτερο των 400.000 ευρώ, αλλά η καθοριστική κουβέντα ήταν με τον προπονητή του Παναθηναϊκού.

Του εξήγησε πόσο σημαντικός θα είναι για την ομάδα, του μίλησε για τον ρόλο που θα έχει σε αυτή, τον έκανε να αισθανθεί σημαντικός πριν καλά – καλά ακούσει τη θετική απάντηση. Άλλωστε ο Αγιούμπ ήθελε μια ομάδα που θα του δώσει όλα όσα δεν του έδινε η Φέγενορντ.

Ο παίκτης αποχώρησε και είπε πως θα χρειαστεί 1-2 μέρες για να απαντήσει, όπως και έγινε, αφού επικοινώνησε και είπε το “ναι” και πλέον απομένουν οι λεπτομέρειες για να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει τα πράσινα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου