ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το θετικό πρόσημο του Τσάβι Ρόκα

Ο Τσάβι Ρόκα ήρθε στον Παναθηναϊκό με τις καλύτερες συστάσεις. Και σ' αυτή την πρώτη του μεταγραφική περίοδο σαν τεχνικός διευθυντής του συλλόγου τις επιβεβαιώνει.

Το θετικό πρόσημο του Τσάβι Ρόκα

Η εικόνα του Ανουάρ στην Ξάνθη έδειξε πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού. Πολλά τρεξίματα, καλός με την μπάλα στα πόδια, ένας παίκτης τύπου… Ζέκα που θα δώσει πολλές βοήθειες στους πράσινους.

Μια μεταγραφή που πιστώνεται στον Τσάβι Ρόκα, ο οποίος έσπευσε να τον κλείσει έστω και σαν δανεικό μέχρι το καλοκαίρι. Τότε θα δείξει αν θα μπορεί ο Παναθηναϊκός να τον κρατήσει. Είναι μια κουβέντα που έχει ακόμα αρκετό δρόμο.

Ο Νάγκι στα πρώτα του λεπτά λίγο έλειψε να… συστηθεί με γκολ. Έφυγε ταχύτατα στην πλάτη της άμυνας, πέρασε με ευκολία τον τερματοφύλακα, πλάσαρε, αλλά ο αμυντικός πρόλαβε να διώξει. Ο Ούγγρος δείχνει παίκτης πολύ ικανός στο ένας εναντίον ενός, κάτι που λείπει από τον Παναθηναϊκό. Ταχύς, με καλή τεχνική κατάρτιση και παίκτης που πατάει στην αντίπαλη περιοχή.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.253 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σαν… κερασάκι έρχεται να προστεθεί ο Αγιούμπ, παίκτης από το… πάνω ράφι. Παίκτης που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα.

Η δουλειά του Τσάβι Ρόκα, όσο αθόρυβη μοιάζει, τόσο αποτελεσματική είναι. Ο Ισπανός χειρίστηκε καταπληκτικά τις υποθέσεις, έδωσε στον Δώνη τη δυνατότητα να γεμίσει το ρόστερ του με ποιοτικούς παίκτες και μένει ένα ακόμα δεκαήμερο για να προσθέσει οτιδήποτε άλλο χρειαστεί – αν χρειαστεί.

Ίσως έναν αριστερό μπακ, αν έρθει πρόταση για τον Ινσούα, ίσως έναν επιθετικό αν βρεθεί κάτι καλό. Το σίγουρο είναι πως ο Τσάβι Ρόκα παίρνει άριστα έως τώρα και το πρόσημο είναι κάτι παραπάνω από θετικό για τον Ισπανό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...