ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανακοινώθηκε η συνάντηση των «Big 4» με FIFA, UEFA, Αυγενάκη – Ποιοι άλλοι θα είναι

Είναι πλέον και επίσημο: Μαρινάκης, Αλαφούζος, Μελισσανίδης και Σαββίδης θα συναντηθούν το μεσημέρι της Τετάρτης στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία». Δείτε ποιοι θα δώσουν το παρών.

Ανακοινώθηκε η συνάντηση των «Big 4» με FIFA, UEFA, Αυγενάκη - Ποιοι άλλοι θα είναι

Η μεγάλη συνάντηση για το σήμερα και το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου ανακοινώθηκε και επίσημα. Οπως ενημέρωσε πριν από λίγο το υφυπουργείο Αθλητισμού, ο Λευτέρης Αυγενάκης και ο Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, κάλεσαν τους ιδιοκτήτες της «Big 4» σε συνάντηση με την FIFA, την UEFA και τον υφυπουργό αθλητισμού.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο:

O Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, κάλεσαν σε συνάντηση για την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 3 μ.μ. τους κ. Αλαφούζο, Γραμμένο, Λυσάνδρου, Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», με θέμα συζήτησης την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.721 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκ μέρους των διεθνών ποδοσφαιρικών συνομοσπονδιών θα συμμετέχουν και οι Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (Εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA), Μάριος Γεωργίου (Διεύθυνση Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA) και Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.