ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συμφωνία Παναθηναϊκού με Αθανασακόπουλο για τρία χρόνια!

Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον νεαρό Ανδρέα Αθανασακόπουλο!

Συμφωνία Παναθηναϊκού με Αθανασακόπουλο για τρία χρόνια!

Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον νεαρό Ανδρέα Αθανασακόπουλο!

Σε μια ακόμη συμφωνία για επέκταση συνεργασίες έφτασε ο Παναθηναϊκός. Μετά τον Σωκράτη Διούδη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι “πράσινοι” συμφώνησαν με τον νεαρό Ανδρέα Αθανασακόπουλο για νέο συμβόλαιο από το καλοκαίρι και μετά μέχρι το 2023! Ετσι, λοιπόν, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ομάδας, παρά τις… σειρήνες από άλλες ομάδες, παραμένει στο “τριφύλλι” και μπαίνει κι αυτός στη διαδικασία της αξιοποίησης ποδοσφαιριστών από την ακαδημία.

Ο νεαρός χαφ από την Πάτρα, γεννημένος το 2001, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, τριετούς διάρκειας, και φυσικά σιγά – σιγά θα παίρνει συμμετοχές με την πρώτη ομάδα.  Ο Αθανασακόπουλος έχει φέτος 16 συμμετοχές και τρία γκολ με την Κ19. Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού”  τον πιστέυουν πολύ γι αυτό και προχώρησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.849 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.