ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πρώτο θέμα στην Ολλανδία η μεταγραφή Αγιούμπ

Αίσθηση κάνει στα Ολλανδικά μέσα ενημέρωση η επικείμενη συμφωνία του Γιασίν Αγιούμπ με τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Πρώτο θέμα στην Ολλανδία η μεταγραφή Αγιούμπ

Ο Παναθηναϊκός όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιήσει την τρίτη του μεταγραφή με τον Γιασίν Αγιούμπ που αναμένεται να υπογράψει για 3,5 χρόνια ως ελεύθερος από την Φέγενορντ. Μια μεταγραφή ωστόσο που έχει προκαλέσει αίσθηση στη χώρα της «τουλίπας», καθώς σε πολλά μέσα ενημέρωσης, η μετακίνηση του 25χρονου ποδοσφαιριστή έχει γίνει πρώτο θέμα.

Μάλιστα, αρκετά σάιτ στο ρεπορτάζ τους, αναφέρουν και λεπτομέρειες για τη μετακίνηση αυτή. Μιλούν για επικοινωνία του Αγιούμπ με τον ήδη υπάρχοντα Ολλανδό στην ομάδα, Μπαρτ Σένκεφελντ, με σκοπό ο Ολλανδομαροκινός να μάθει περισσότερα πράγματα για το σύλλογο, αλλά και την Ελλάδα, ώστε να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τι πρόκειται να συναντήσει, κατά τον ερχομό του στο «τριφύλλι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...