ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σένκεφελντ: «Είμαστε ακόμα στα μισά, ευχαριστούμε τον κόσμο» (Pic)

Το μήνυμα του Μπαρτ Σένκεφελντ προς τον κόσμο, μετά τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη.

Σένκεφελντ: «Είμαστε ακόμα στα μισά, ευχαριστούμε τον κόσμο» (Pic)

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ αποτελεί μια πολύτιμη μονάδα για τον Παναθηναϊκό του Γιώργου Δώνη και με την ηγετική παρουσία που επιδεικνύει στον αγωνιστικό χώρο, έχει κερδίσει τον κόσμο της ομάδας.

Δείχνει χαρακτήρα ηγέτη και σίγουρα θα μπορούσε να βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας και παλιότερα που το «τριφύλλι» είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στις εγχώριες διοργανώσεις.

Πολλές φορές τα χαρακτηριστικά του αυτά, φροντίζει να τα επικοινωνήσει και προς τον κόσμο μέσα από τα μηνύματα και τις αναρτήσεις που κάνει στο λογαριασμό που διατηρεί στο instagram. Έτσι έκανε και μετά το φινάλε της αναμέτρησης με την Ξάνθη, αναρτώντας μια φωτογραφία με την εξέδρα που βρίσκονταν οι φίλοι της ομάδας.

Ο δυναμικός στόπερ έγραψε χαρακτηριστικά: «+3! Έχουμε διανύσει τα μισά του μαραθωνίου. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους για τη στήριξή τους».

View this post on Instagram

+3☘️ We are only halfway through the marathon! Keep focused!💪💯 Thanks for the support🙌 @fcpanathinaikos

A post shared by Bart Schenkeveld (@bartschenkeveld) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ