ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κότσαρης: «Είμαι στο τελικό στάδιο της επιστροφής μου, μπορούμε να φτάσουμε ψηλότερα»

Για την επιστροφή του στη δράση μετά τον τραυματισμό του και την αγωνιστική άνοδο του Παναθηναϊκού, μίλησε ο Κωνσταντίνος Κότσαρης.

Κότσαρης: «Είμαι στο τελικό στάδιο της επιστροφής μου, μπορούμε να φτάσουμε ψηλότερα»

Ο νεαρός τερματοφύλακας μιλώντας στη Nova, αναφέρθηκε στον τραυματισμό που έχει αρχίσει να ξεπερνάει, στο διάστημα απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, καθώς την εικόνα που έχει δείξει το «τριφύλλι» στα τελευταία ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού τερματοφύλακα:

Για την κατάσταση που είναι μετά τον τραυματισμό του: 

«Είμαι πολύ καλύτερα, είμαι σχεδόν έτοιμος να επιστρέψω, είμαι δηλαδή στο τελικό στάδιο. Ελπίζω ότι τελείωσε και αυτό, πάει κι αυτή περιπέτεια. Οποιοδήποτε άλλο παιδί θα μπορούσε να επιστρέψει μέσα σε μερικές εβδομάδες, νομίζω ότι κάτι παρόμοιο έχει και ο Αλεξανδρόπουλος, ένα μικρό σπάσιμο κι επέστρεψε, αλλά για μένα, για να πω μπαίνω, πρέπει να επανέλθω στο 110%, για να μπορέσω να γυρίσω».

Για το αν θεωρεί πως έχει μείνει πίσω:

«Σίγουρα με άφησε πίσω και σε κρίσιμο σημείο, ήταν πολλά ματς που θα μπορούσα να είμαι διαθέσιμος να βοηθήσω την ομάδα αλλά να βοηθήσω και τον εαυτό μου να προχωρήσω περισσότερο».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.250 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν ελπίζει να ξαναφορέσει τη φανέλα:

«Ελπίζω από την επόμενη κιόλας εβδομάδα να ξεκινήσω να μπαίνω στην προπόνηση κανονικά και από κει και πέρα όποτε χρειαστεί και θέλει ο κόουτς να είμαι έτοιμος».

Για το ότι η ομάδα δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της:

«Όλο αυτό το διάστημα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Η εικόνα μας και τα αποτελέσματα δεν ταίριαζαν με την ποιότητα μας».

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει το ίδιο καλά: 

«Εντάξει σίγουρα μπορούμε. Το θέμα είναι να κρατήσουμε τις εμφανίσεις που κάνει το τελευταίο διάστημα η ομάδα και στα δύσκολα ματς που έρχονται όπως αυτό με την ΑΕΚ. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος σίγουρα να μπορούμε να είμαστε στην 4αδα, εκεί πρέπει να είναι η ομάδα και από εκεί πέρα να κυνηγήσουμε το καλύτερο».

Για το ότι δεν είχαν κάνει στο πρωτάθλημα δύο σερί νίκες:

«Όντως δεν είχαμε κάνει φέτος δύο συνεχόμενες νίκες, κάναμε κάτι και μετά γυρνάγαμε στις άσχημες εμφανίσεις. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ατρόμητο το οποίο και αυτό είναι κομβικό για την προσπάθεια που κάνουμε. Αλλά και για τον Ατρόμητο για την δική τους μάχη για τα play-off. Έχουμε το πλεονέκτημα ότι είναι και στην έδρα μας, αν μπούμε πιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι θα πιέσουμε περισσότερο τον Ατρόμητο και θα πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Για το αν είναι στο χέρι τους κάτι τέτοιο:

«Εντάξει καθαρά στο χέρι μας δεν είναι γιατί παίζει κι η άλλη ομάδα, σίγουρα αν εμείς κάνουμε αυτό που πρέπει και αυτό που μπορούμε να κάνουμε θα είναι πολύ δύσκολο για τον αντίπαλο να πάρει κάτι θετικό».

Για την απουσία του κόσμου:

«Σίγουρα θέλουμε τον κόσμο. Εντάξει ο κόσμος είναι πάρα πολύ σημαντικό να είναι δίπλα μας και μας στηρίζει τώρα από κει και πέρα ο καθένας έχει τους λόγους του που μπορεί να μην θέλει να έρθει, σε πολλούς μπορεί να μην αρέσει αυτό που βλέπουν, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει και να κερδίζει η ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.