ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΡΙΚ ΤΕΝ ΧΑΓΚ

Ο προπονητής του Άγιαξ αποθεώνει τον Αγιούμπ

Ο προπονητής του Άγιαξ, Έρικ τεν Χαγκ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αγιούμπ που αποτελεί ποδοσφαιρικό... παιδί του.

Ο προπονητής του Άγιαξ αποθεώνει τον Αγιούμπ

Με τα καλύτερα λόγια για τον Αγιούμπ μιλάει ο νυν προπονητής του Άγιαξ, Έρικ τεν Χαγκ, ο οποίος έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν μαζί του.

«Είναι ένας παίκτης που κάνει τη διαφορά», ανέφερε αρχικά ο νυν τεχνικός του Άγιαξ, μιλώντας στη LiveSport και πρόσθεσε:

«Δεν χάνει εύκολα τη μπάλα, έχει πολύ γρήγορη σκέψη και βοηθάει και στην άμυνα. Τρέχει συνεχώς και θυσιάζεται για την ομάδα».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.088 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Αγιούμπ συνυπήρξε για 2,5 χρόνια με τον Τεν Χαγκ στην Ουτρέχτη κι έχει επίσης εξαιρετική άποψη για τον άλλοτε προπονητή του.

«Έμαθα τόσα πολλά από εκείνον. Μου άνοιξε τα μάτια. Μέχρι τότε έπαιζα μπάλα με τον αυτόματο πιλότο, αλλά με εκείνον έμαθα να δουλεύω καλά και περισσότερο, πέρα από την προπόνηση», έχει πει ο 25χρονος άσος για τον Ολλανδό κόουτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...