ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο ΑΝΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ

Ανουάρ: «Να τιμήσω τη φανέλα του μυθικού Καραγκούνη»

Στην πρώτη του συνέντευξη από την ημέρα που ήρθε στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, ο Ανουάρ Τουχαμί μίλησε στα κανάλια Novasports για την απόφαση του να αγωνιστεί με το τριφύλλι στο στήθος, το ντεμπούτο του στην Ξάνθη, τους στόχους που έχει με τη νέα του ομάδα και το… βάρος της φανέλας του Γιώργου Καραγκούνη.

Ανουάρ: «Να τιμήσω τη φανέλα του μυθικού Καραγκούνη»

Στην πρώτη του συνέντευξη από την ημέρα που ήρθε στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, ο Ανουάρ Τουχαμί μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια Novasports για την απόφαση του να αγωνιστεί με το Τριφύλλι στο στήθος, το ντεμπούτο του στην Ξάνθη, τους στόχους που έχει με τη νέα του ομάδα και το… βάρος της φανέλας του Γιώργου Καραγκούνη.

Ο Μαροκινός διεθνής χαφ σχολιάζει ακόμα τη συνύπαρξη με τον θρυλικό Ρονάλντο στη Βαγιαδολίδ και το… κούρεμα που είχε κάνει για να τον μιμηθεί, ενώ αναφέρεται και στον συμπατριώτη του Γιασίν Αγιούμπ, ο οποίος αναμένεται να αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό.

Κάποια αποσπάσματα από την συνέντευξη του Ανουάρ Τουχαμί στα κανάλια Novasports:

Για το δανεισμό του στον Παναθηναϊκό και την απόφαση να απαντήσει θετικά στην πρόταση των Πράσινων:

«Είχα προτάσεις για να φύγω από τη Βαγιαδολίδ, προκειμένου να πάω σε κάποια ομάδα η οποία θα μου έδινε περισσότερο χρόνο για να αγωνιστώ. Και γι΄αυτό το λόγο θα έφευγα από τη Βαγιαδολίδ, αλλά θα έμενα στην Ισπανία. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που ο ατζέντης μου μετέφερε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και μου έστειλε και ένα βίντεο για τη δουλειά που γίνεται στον Παναθηναϊκό, το οποίο το είδα και εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ. Τότε είπα στον ατζέντη μου ότι θα ήθελα κι εγώ να γίνω μέρος αυτού του ιστορικού, πολύ μεγάλου και σημαντικού συλλόγου και ότι θα ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό, ώστε να αναπτυχθώ ακόμα περισσότερο και να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής».

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.747 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το γεγονός ότι επέλεξε να φορέσει το νούμερο που είχε στο παρελθόν ο Γιώργος Καραγκούνης:

«Και ποιος δεν γνωρίζει τον θρυλικό “Κάρα”; Είναι ένα ιστορικό όνομα και δεν ήξερα αρχικά ότι είχε φορέσει κι εκείνος τη φανέλα με το νούμερο 26. Απλά έτυχε όταν μου πρότειναν κάποιους αριθμούς, να είναι ελεύθερο το νούμερο 26, το οποίο μου αρέσει. Όταν λοιπόν επέλεξα αυτό το νούμερο, ενημερώθηκα ότι το είχε φορέσει και ένας μυθικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος άφησε εξαιρετικά αποτυπώματα και από την πλευρά μου θα κοιτάξω με πολλή δουλειά να τιμήσω τη φανέλα με το νούμερο 26 και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ στο γήπεδο για να φανώ αντάξιος της φανέλας, αλλά και της εμπιστοσύνης».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια και το ματς με τον Ατρόμητο:

«Γνωρίζαμε ότι αυτή την περίοδο θα είχαμε πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν έχουμε τη δυνατότητα προετοιμασίας, όπως σε μια κανονική εβδομάδα. Ο καθένας από τους συμπαίκτες μου, όπως κι εγώ, θα χρειαστεί να προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα. Το γεγονός ότι κερδίσαμε την Ξάνθη είναι πάρα πολύ σημαντικό και αυτό μας δίνει όρεξη να συνεχίσουμε και να “πολεμήσουμε”, ώστε να πάρουμε ακόμα περισσότερους βαθμούς και να μπορέσουμε να φέρουμε τον Παναθηναϊκό όσο πιο ψηλά μπορούμε στο πρωτάθλημα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...