ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Η αποστολή του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο – Επιστροφή για Κουρμπέλη

Χωρίς τον Γιάννη Μπουζούκη, όπως αναμενόταν και χωρίς εκπλήξεις η αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο - Επιστροφή για Κουρμπέλη

Ανακοινώθηκε από τον Γιώργο Δώνη η αποστολή του αγώνα με τον Ατρόμητο, με τον Γιάννη Μπουζούκη να μένει εκτός και πάλι, λόγω του τραυματισμού του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη Λάρισα) και με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να επιστρέφει.

Στην αποστολή είναι φυσικά και πάλι οι Ανουάρ και Νάγκι και μένει να δούμε αν ο πρώτος θα είναι και πάλι στην αρχική ενδεκάδα, από τη στιγμή που επιστρέφει ο αρχηγός.

Αναλυτικά, η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Κουρμπέλης, Νάγκι, Ανουάρ, Αλεξανδρόπουλος, Περέα, Μακέντα, Καμπετσής.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.561 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.