ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Εκτός προπονήσεων ο Παππάς, παίζει ο Παπαπέτρου με Βιλερμπάν

Ο Νίκος Παππάς θα μείνει εκτός προπονήσεων λόγω τραυματισμού. Στη διάθεση του Ρικ Πιτίνο τίθεται ο Γιάννης Παπαπέτρου ο οποίος θα παίξει με Βιλερμπάν την Παρασκευή (24/1, 21:30).

Παναθηναϊκός: Εκτός προπονήσεων ο Παππάς, παίζει ο Παπαπέτρου με Βιλερμπάν

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στη Βιλερμπάν την Παρασκευή (24/1, 21:30), ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» θέλουν να πάρουν και αυτή τη νίκη ώστε να δοθεί συνέχεια στο μικρό σερί που έχει δημιουργηθεί μετά τις Μπάγερν και Ζαλγκίρις και να εδραιωθούν στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με το βλέμμα και προς τα πάνω.

Ο Ρικ Πιτίνο θα έχει στη διάθεση του τον Ιωάννη Παπαπέτρου που δείχνει να ξεπερνάει την ελαφριά κάκωση που υπέστη κόντρα στον Προμηθέα σε αντίθεση με τον Νίκο Παππά που θα μείνει εκτός προπονήσεων για λίγες ημέρες.

Αιτία της απουσίας του Έλληνα γκαρντ από τις προπονήσεις είναι οι ενοχλήσεις που έχει αισθανθεί στον αριστερό ώμο, μάλιστα για το λόγο αυτό, στη σημερινή προπόνηση έκανε και ένεση, ώστε να βελτιωθεί η κατάστασή του.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.369 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...