ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε μυθική μεταγραφή στα ΗΑΕ

Στην Αλ Ουαχντά θα συνεχίσει την καριέρα του πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε μυθική μεταγραφή στα ΗΑΕ

Στην Αλ Ουαχντά θα συνεχίσει την καριέρα του πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Ο προπονητής της ομάδας των Εμιράτων τον είχε δει να αγωνίζεται με τη φανέλα του «τριφυλλιού» και η διοίκηση της Αλ Ουαχντά του έκανε το χατήρι και δαπάνησε περίπου δυο εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή του από την Στάνταρ Λιέγης.

Πρόκειται για τον Πολ Εμποκού, ο οποίος είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2016-2017 με την οποία είχε αφήσει καλές εντυπώσεις στις 28 εμφανίσεις που έκανε, πετυχαίνοντας και τέσσερα γκολ, αλλά τα γνωστά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε τότε ο Παναθηναϊκός, δεν επέτρεψαν στον 27χρονο Αφρικανό ποδοσφαιριστή να συνεχίζει ν’ αγωνίζεται στο «τριφύλλι».

Βέβαια, αν προχωρήσει η μεταγραφή του Ινσούα για την Αλ Ουαχντά, τότε ο Εμποκού θα ξαναβρεθεί συμπαίκτης με τον Εμποκού και οι δυο τους θα έχουν να θυμηθούν πολλά από την κοινή τους θητεία με την «πράσινη» φανέλα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ