ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε η προσθήκη Καλαϊτζή

H ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την προσθήκη του Γιώργου Καλαϊτζή στο τεχνικό τιμ του Ρικ Πιτίνο.

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε η προσθήκη Καλαϊτζή

Την προσθήκη του Γιώργου Καλαϊτζή στο τεχνικό τιμ του Ρικ Πιτίνο, ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η «πράσινη» ΚΑΕ. Παράλληλα έκανε γνωστό, πως ο Νίκος Παππάς που μέχρι πρότινος ήταν στο τεχνικό σταφ, προάγεται στο τμήμα scouting σαν επικεφαλής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την προσθήκη του Γιώργου Καλαϊτζή στο τεχνικό τιμ του Ρικ Πιτίνο.

Ο Γιώργος Καλαϊτζής υπήρξε αθλητής της ομάδας μας για εννέα σεζόν (1997-2006) κατακτώντας δύο φορές τον τίτλο της Euroleague, οκτώ Πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Ελλάδας. Ακολούθως, ασχολήθηκε με την προπονητκή αναλαμβάνοντας την Εφηβική Ομάδα του Παναθηναϊκού, ενώ τα τελευταία χρόνια κατέχει τον τίτλο του Head Coach της PAO BC Academy.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.546 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο Νίκος Παππάς αναλαμβάνει επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ έχοντας  αρμοδιότητες, που αφορούν τη στελέχωση και την οργάνωση του αγωνιστικού τμήματος (Director of Player Personnel)».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...