ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τόμας: «Εξαιρετικοί οι οπαδοί μας, οι καλύτεροι του κόσμου»

Το σχόλιο του Ντεσόν Τόμας για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, αλλά και το Τζίμερ Φριντέτ.

Τόμας: «Εξαιρετικοί οι οπαδοί μας, οι καλύτεροι του κόσμου»

Απαντήσεις για όλα τα γούστα έδωσε ο Ντεσόν Τόμας. Ο Αμερικανός φόργουορντ των «πρασίνων» κλήθηκε να μιλήσει για την Ένωση αθλητών της ευρωλίγκας σαν παίκτης της αγωνιστικής και δεν παρέλειψε να αναφερθεί, στο κοινό του Παναθηναϊκού, που δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα εντός έδρας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Πώς αντιμετωπίζεις ένα παιχνίδι από πλευράς πνευματικής προετοιμασίας;

«Προσπαθώ να έχω όση περισσότερη ενέργεια γίνεται. Μιλώντας για το πνευματικό κομμάτι ξέρεις πως υπάρχουν μέρες που δεν θα είσαι καλά και θα έχεις άλλα πράγματα που συμβαίνουν. Προσπαθώ να είμαι όσο καλύτερος γίνεται και να παίζω σκληρά για τους συμπαίκτες μου, για να παίρνουμε τις νίκες».

Τι σου αρέσει περισσότερο στον Παναθηναϊκό;

«Οι οπαδοί του, είναι εξαιρετικοί. Ανήκουν στους κορυφαίους του κόσμου. Σου δίνουν κίνητρο, ξέρουν το παιχνίδι, σε βοηθούν να συνεχίσεις, παλεύουν μέχρι το τέλος και είναι πάντα εκεί. Το πάθος και η αγάπη τους για το άθλημα κάνει τους παίκτες να συνεχίζουν και να μάχονται».

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.703 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ποιος θέλεις να πάρει τις τελευταίες βολές; Ο Ράις ή ο Τζίμερ;

«Θα πάω με τον Τζίμερ. Μην το παρεξηγήσετε, ο Ράις σουτάρει με πολύ καλά ποσοστά στις βολές, αλλά πρέπει να διαλέξω τον Τζίμερ. Έχει εξαιρετική τεχνική και παράδοση στο σκοράρισμα. Ξέρω πως όταν είναι το κομβικό σημείο του παιχνιδιού θα τις βάλει».

Πόσο σημαντική είναι για μια ομάδα η ανάλυση των δεδομένων πριν και μετά το παιχνίδι;

«Είναι πολύ σημαντικό, ειδικά στην Euroleague. Πρέπει να ξέρεις τι κάνει καλά κάθε παίκτες και πώς αμύνεται μια ομάδα ή τι δεν μπορεί να κάνει καλά. Όλα αυτά είναι χρήσιμα για την άμυνά σου, ειδικά σε ό,τι αφορά τα ατομικά χαρακτηριστικά εντός αντιπάλου.

Πολλοί παίκτες στην Euroleague μπορούν να σκοράρουν, να βάλουν την μπάλα στο καλάθι ύστερα από ντρίμπλα ή είναι αθλητικοί. Επομένως, πρέπει να τους σταματήσεις και να ματσάρει την έντασή τους. Τα στατιστικά και τα δεδομένα σε βοηθούν να παίξεις ως ομάδα πάνω στο παρκέ. Κάποιες ομάδες κρατούν την μπάλα πολύ, έχουν αργό τέμπο. Θέλουμε να είμαστε έξυπνοι και προετοιμασμένοι. Όλες οι ομάδες έχουν καλούς προπονητές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...