ΚΛΕΙΣΙΜΟ
(19:30, Novasports 1 , Live: Panathinaikos24.gr)

Να πατήσει γερά στην τετράδα!

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ, ώστε να παραμείνει μόνς στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος.

Να πατήσει γερά στην τετράδα!

Ο Παναθηναϊκός μετράει ήδη ένα τρία στα τρία σε πρωτάθλημα και κύπελλο και μάλιστα αν κάνει τέσσερις τις νίκες στο ματς με τον Ατρόμητο θα είναι η πρώτη φορά που θα καταφέρνει κάτι τέτοιο μέσα στη φετινή σεζόν.

Η πρόκριση επί του ΠΑΣ έδωσε ένα τεράστια ψυχολογικό μπουστ στην ομάδα, η οποία πήρε και το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Ξάνθης.

Το τριφύλλι σήμερα καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του ιδιαίτερα μαχητικού Ατρόμητου, ο οποίος σήμερα παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για να μπει στα πλεί οφ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.801 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην αποστολή επιστρέφει ο Δημήτρης Κουρμπέλης ενώ πάλι εκτός έμεινε ο Γιάννης Μπουζούκης.

Αναλυτικά, η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Κουρμπέλης, Νάγκι, Ανουάρ, Αλεξανδρόπουλος, Περέα, Μακέντα, Καμπετσής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.