ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι σκέψεις του Δώνη για Ατρόμητο

Δείτε τις σκέψεις του Γιώργου Δώνη, για την ενδεκάδα της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

Οι σκέψεις του Δώνη για Ατρόμητο

Ο Γιώργος Δώνης έχει καταστρώσει τα σχέδια του για την ενδεκάδα, με δύο θέσεις να παίζονται. Η μία αφορά τον παρτενέρ του Δημήτρη Κουρμπέλη στο κέντρο, θέση η οποία παίζεται ανάμεσα στον Χρήστο Δώνη και το νέο πράσινο μεταγραφικό απόκτημα, Ανουάρ.

Η άλλη θέση που παίζεται είναι στα δεξιά. Εκεί την προηγούμενη αγωνιστική έπαιξε ο Μπεκ, με τους Καμπετσή και Περέα να διεκδικούν τη θέση του.

Οι υπόλοιποι εννιά είναι: Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Ζαχίντ, Μακέντα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.034 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.