ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με τις έδρες στη Βρετανία!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Με τις έδρες στη Βρετανία!

Αυξημένο το ενδιαφέρον στο σημερινό (22/01) πρόγραμμα, με εμβόλιμες αγωνιστικές σε Ελλάδα και Βρετανία και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η betrebels. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Φορμαρισμένη η Νότιγχαμ

Στις 21:45, στο City Ground, η Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχεται τη Ρέντινγκ στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής στην Championship

Η Νότιγχαμ βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, με 47 βαθμούς, στο +2 από την 7η θέση και στο -5 από την απευθείας άνοδο. Την Κυριακή επικράτησε εντός έδρας της Λούτον με 3-1, ενώ είχε προηγηθεί το 1-1 στην έδρα της Ρέντινγκ. Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία μετρά στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. 

Η Ρέντινγκ κατατάσσεται 16η με 36 βαθμούς, στο -10 από τα playoffs ανόδου και στο +12 από την επικίνδυνη ζώνη, ουσιαστικά δίχως απτούς στόχους. Το Σάββατο ηττήθηκε στην έδρα της Μίλγουολ με 2-0. 

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στην αντίθετη έδρα πριν 11 ημέρες με το τελικό 1-1 να διαμορφώνεται με δύο γκολ στις καθυστερήσεις. 

Η Νότιγχαμ είναι ισχυρή εντός, φορμαρισμένη και, όπως μαρτυρά και η βαθμολογία, ποιοτικότερη των φιλοξενούμενων. Θα τη στηρίξουμε στον άσο, σε απόδοση 2.10. 

Εκμεταλλεύεται την έδρα της η Αμπερντίν

Στις 21:45, στο Πίτοντρι, η Αμπερντίν φιλοξενεί τη Μάδεργουελ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής στην Premier β.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 36 πόντους, στο -1 από τη σημερινή της αντίπαλο. Το Σάββατο επικράτησε της Νταμπάρτον με 1-0 για το θεσμό του Κυπέλλου. Στο κλείσιμο του 2019 επικράτησαν εντός έδρας της Λίβινγκστον με 2-1 και στη συνέχεια έφεραν ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Χαρτς. Δυνατοί στο γήπεδό τους, σε 10 παιχνίδια μετρούν μόλις μία ήττα.

Η Μάδεργουελ πέρασε από την έδρα της Νταντί με 0-3 για το Κύπελλο, αλλά έκλεισε το 2019 με εντός έδρας ήττα από τη Χάμιλτον (1-2).

Ο παράγοντας έδρας, η παράδοση και η ενίσχυση του ρόστερ της Αμπερντίν μας οδηγούν στον άσο, σε απόδοση 2.00. 

Δεν ανοίγει ο ρυθμός στην Μπρέσια

Στις 21:30, στην PalaLeonessa, η Μπρέσια υποδέχεται την Όλντενμπουργκ για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου στο Eurocup. Τον όμιλο πλαισιώνουν ο Προμηθέας και η Βενέτσια.

Η Μπρέσια μέτρησε μία νίκη (63-57 τον Προμηθέα) και μία ήττα (68-60 στη Βενέτσια) για την δεύτερη φάση της διοργάνωσης. Προέρχεται από τη σπουδαία νίκη με 78-72 επί της Αρμάνι για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Σε πολύ καλή κατάσταση η Όλντενμπουργκ, μετρά μόλις μία ήττα (στην Πάτρα από τον Προμηθεά) σε εννέα παιχνίδια από τις 15 Δεκεμβρίου και μετά. Στην πρεμιέρα του ομίλου επικράτησε της Βενέτσια με 98-87 εντός έδρας.

Η Μπρέσια αναμένεται να επιβάλλει χαμηλό ρυθμό στην έδρα της και οι φιλοξενούμενοι δεν είναι τόσο επιθετικοί μακριά από το γήπεδό τους. Επιλογή μας το Under 158.5. 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...