ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ενόψει Βιλερμπάν ο Παπαπέτρου

Στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού ενόψει Βιλερμπάν (24/01, 21:30), επέστρεψε ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Απόντας μόνο ο Παππάς.

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ενόψει Βιλερμπάν ο Παπαπέτρου

Ο Παναθηναϊκός κορυφώνει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Παρασκευής (24/01, 21:30) κόντρα στη Βιλερμπάν, με τον Ρικ Πιτίνο να βλέπει τον Ιωάννη Παπαπέτρου να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Ο Έλληνας φόργουορντ ξεπέρασε πλήρως την κάκωση που τον ταλαιπωρούσε από την αναμέτρηση με τον Προμηθέα την περασμένη Κυριακή και τέθηκε πλήρως στη διάθεση του Ρικ Πιτίνο.

Το μοναδικό πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο προπονητής του Παναθηναϊκού, είναι η απουσία από τις προπονήσεις για λίγες ημέρες του Νίκου Παππά, ο οποίος έχει πρόβλημα στον ώμο.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.995 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...