ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για Καρλίτος το «τριφύλλι» (Vid)

Ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στο να φέρει στην Ελλάδα, τον Ισπανό παικταρά Καρλίτος, για τη θέση του επιθετικού.

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για Καρλίτος το «τριφύλλι» (Vid)

Ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στο να φέρει στην Ελλάδα, τον Ισπανό παικταρά Καρλίτος, για τη θέση του επιθετικού.

Ο Παναθηναϊκός βρισκόταν στην αναζήτηση επιθετικού για να ενισχύσει το ρόστερ του και βρήκε τον κατάλληλο παίκτη στο πρόσωπο του Κάρλος Ντανιέλ Λόπεθ Ουέσκα ή Καρλίτος.

Ομάδα και ποδοσφαιριστής τα έχουν βρει σε όλα και, αν δεν αλλάξει κάτι,  ο Ισπανός επιθετικός θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από το καλοκαίρι. Υπενθυμίζουμε ότι τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί ήδη σε δύο ομάδες Λέγκια Βαρσοβίας και Αλ Ουάχντα, ως εκ τούτου, δεν έχει το δικαίωμα να παίξει και σε τρίτη ομάδα, σύμφωνα με τον κανονισμό που ισχύει από τη FIFA.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η μεταγραφή βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της, καθώς ο Καρλίτος και η Αλ Ουάχντα ομάδα που αγωνίζεται τώρα τα έχουν βρει για να λύσουν τη συνεργασία τους και το μόνο που απομένει είναι να έρθει ο ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα για τις υπογραφές.

Πρόκειται για μια πολύ ποιοτική προσθήκη, σαν αυτές που έκανε το «τριφύλλι» παλαιότερα. Ο Καρλίτος είναι γεννημένος το 1990 στο Αλικάντε της Ισπανίας, προέρχεται από δυο παραγωγικές σεζόν στο πρωτάθλημα της Πολωνίας, όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ το 2017-18 με τη φανέλα της Βίσλα Κρακοβίας (24 γκολ) και πέτυχε 16 τέρματα πέρυσι με τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Με τις εμφανίσεις του αυτές, εξαργύρωσε τη μεταγραφή του στην Άλ Ουάχντα των ΗΑΕ, με τη φανέλα της οποίας έχει καταγράψει 13 συμμετοχές και 7 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις που έχει συμμετάσχει.

Δείτε βίντεο με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.