ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Είχαμε απόλυτη κυριαρχία, πάμε για το επόμενο»

Στον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του, στάθηκε ο Γιώργος Δώνης, αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο.

Δώνης: «Είχαμε απόλυτη κυριαρχία, πάμε για το επόμενο»

Οι «πράσινοι» ήταν κυρίαρχοι στο ματς κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου, έβαλαν τρία γκολ, έχασαν πολλές ευκαιρίες αλλά κυρίως ευχαρίστησαν τον κόσμο και τον προπονητή τους, με τον τρόπο που αγωνίστηκαν.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο Γιώργος Δώνης σχολιάζοντας την εικόνα του Παναθηναϊκού, στάθηκε στην ανωτερότητα που έδειξε το «τριφύλλι» στα σημεία που έδωσαν τη νίκη και ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

Αναλυτικά το σχόλιο του Γιώργου Δώνη στη Nova

«Κάναμε καλό ματς γενικά, παρότι είχαμε ματς συνεχόμενα, ήμασταν πολύ γρήγοροι στο παιχνίδι με καλό τέμπο, είχαμε απόλυτη κυριαρχία στο πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο αποφασιστικοί κοντά στην αντίπαλη εστία για να κάνουμε πιο εύκολο το παιχνίδι, σίγουρα η κόκκινη άλλαξε τη ροή του όμως.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.574 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν είχαμε καλό ρυθμό στα πρώτα 15′, ωστόσο καταφέραμε να σκοράρουμε, είχαμε ευκαιρίες και συνεχίζουμε να είμαστε καλά. Σε γενικές γραμμές λειτουργήσαμε καλά παίξαμε καλά ευχαριστήσαμε τον κόσμο και πάμε για το επόμενο»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.