ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Περέα: «Να κάνω υπερήφανους όσους με πιστεύουν»

Στη στήριξη που του παρέχει η οικογένεια του, αλλά και η φίλη του, στάθηκε ο Χουάν Περέα, μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

Περέα: «Να κάνω υπερήφανους όσους με πιστεύουν»

Ο Κολομβιανός επιθετικός, αναφέρθηκε στις νίκες που συνεχίζει να κάνει η ομάδα, ενώ εκθείασε την παρουσία του Φεντερίκο Μακέντα.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για το παιχνίδι: «Ήταν καλό ματς. Αξίζαμε τη νίκη. Δουλεύω κάθε μέρα για να έχω αυτή την ενέργεια. Νικήσαμε με καλή απόδοση».

Για το γκολ που πέτυχε: «Μου έκανε εκπληκτική πάσα ο Μακέντα. Για αυτό το λόγο πήγα να τον αγκαλιάσω. Όταν παίρνεις ασίστ από παίκτες όπως ο Μακέντα είναι εκπληκτικό. Όπως και το συναίσθημα όταν η ομάδα είναι άνετα στο γήπεδο και γι’ αυτό είμαι περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου».

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.945 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το που αφιερώνει το γκολ: «Πρώτα στο Θεό, μετά στους συμπαίκτες μου, στην οικογένειά μου και στην κοπέλα μου. Σε όσους μου δίνουν σταθερότατη στη ζωή μου».

Για τις συνεχόμενες νίκες: «Δουλεύουμε κάθε εβδομάδα. Τώρα βρίσκουμε τα γκολ και είναι καλό. Παίζουμε καλά, δημιουργούμε, αλλά κάποιες φορές δε βρίσκουμε χώρους».

Για την ψυχολογία: «Θεωρώ πως έχουμε το κεφάλι ψηλά. Με τέτοιες νίκες φυσικά ανεβαίνει η ψυχολογία».

Για το τι τον βοηθά να είναι προσηλωμένος: «Το όνειρό μου ήταν να παίξω ποδόσφαιρο. Έχω την ευκαιρία σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Η οικογένειά μου έχει θυσιάσει πολλά. Δουλεύω σκληρά για να τους κάνω περήφανους, όπως και τους προπονητές που μου έδωσαν ευκαιρίες. Είμαι αφοσιωμένος επειδή έχω θυσιάσει πολλά στη ζωή μου για να είμαι εδώ».

Για το ματς με τη Λάρισα: «Όπως λέει ο προπονητής πάντα, σε αυτή την περίοδο όλα τα ματς είναι τελικοί. Πρέπει να το δούμε έτσι το ματς. Πρέπει να είμαστε στους πρώτους τρεις και να πάμε μέχρι τέλους στο Κύπελλο. Γι’ αυτά θα παλέψουμε. Ξέρουμε πως μπορούμε να νικήσουμε τον καθένα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...