ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ

Καλά τα έλεγαν στην Κύπρο για τον Τσάβι Ρόκα

Ο Τσάβι Ρόκα αλλάζει το τοπίο στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έπειτα από καιρό έχει έναν τεχνικό διευθυντή που κάνει εξαιρετική δουλειά.

Καλά τα έλεγαν στην Κύπρο για τον Τσάβι Ρόκα

Είναι αρκετά νωρίς ακόμα για να κρίνουμε το έργο ενός τεχνικού διευθυντή που μετράει μόλις λίγους μήνες παρουσίας σε έναν σύλλογο και διανύει την πρώτη του μεταγραφική περίοδο. Όμως τα πρώτα δείγματα γραφής του Τσάβι Ρόκα είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά. Επιβεβαιώνοντας τις εξαιρετικές συστάσεις με τις οποίες ήρθε στην Ελλάδα ο Ισπανός.

Ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, που έχει εργαστεί για τη σπουδαία Μπαρτσελόνα, με πλούσια ατζέντα και επαφές σε όλο τον κόσμο. Που μπορεί να σηκώσει το τηλέφωνο και να μιλήσει απευθείας με όλη την Ισπανία. Παίκτες, παράγοντες, ατζέντηδες.

Ο Ρόκα κινείται με τον δικό του τρόπο, αθόρυβα, χωρίς τυμπανοκρουσίες και μένοντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η δουλειά του εδώ δεν είναι να κάνει δημόσιες σχέσεις, αλλά να κάνει δουλειά. Να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας, να ακούσει τα “θέλω” του προπονητή, να ακολουθήσει πιστά το πρότζεκτ. Τα κάνει όλα στην εντέλεια.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ανουάρ, Νάγκι, Αγιούμπ και προσεχώς… Καρλίτος, ένας επιθετικός που θυμίζει κίνηση… παλιού Παναθηναϊκού. Κάποιοι θα πουν πως οι δύο πρώτοι είναι δανεικοί, άρα και εύκολοι στο να έρθουν, όμως το σημαντικό είναι τι παίκτες φέρνεις. Ναι είναι εύκολο να πάρεις ποδοσφαιριστή που δεν παίζει πολύ στην ομάδα του, αλλά θα είναι ποιοτικός; Θα κάνει τη διαφορά; Εκεί πρέπει να λειτουργεί το ποδοσφαιρικό μάτι, κάτι που δείχνει να έχει ο Τσάβι Ρόκα.

Ο Αγιούμπ είναι ποδοσφαιριστής που έρχεται από σπουδαία ολλανδική ομάδα, που είχε ένα κασέ πάνω από τα οικονομικά “μπορώ” του Παναθηναϊκού, αλλά οι χειρισμοί του Ρόκα τον έφεραν στην Ελλάδα. Και μάλιστα για τα επόμενα 3,5 χρόνια, ως ελεύθερο.

Το τελευταίο “χτύπημα”; Ο Καρλίτος, που ακόμα δεν είναι κλεισμένος, όπως υποστηρίζει ο Παναθηναϊκός, αλλά οι επαφές είναι σε τέτοιο επίπεδο που δύσκολα θα χαλάσει η δουλειά. Ένας παίκτης… εκατομμυρίων, από το πάνω ράφι, που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα με ευκολία.

Ο Τσάβι Ρόκα επιβεβαιώνει όσους από την Κύπρο μας έλεγαν πως θα έρθει και θα αλλάξει τον Παναθηναϊκό. Πως θα φέρει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Και δείχνει να βαδίζει σε έναν δρόμο που θα φτιάξει και πάλι έναν Ευρωπαίο Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.