ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΡΑΚΑΜΕΡΑ

Οι συμβουλές του Δώνη και οι προτροπές του Κουρμπέλη (vid)

Δείτε πλάνα από την παρακάμερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στη νίκη πρωταθλήματος επί του Ατρόμητου.

Οι συμβουλές του Δώνη και οι προτροπές του Κουρμπέλη (vid)

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο δεν είχε τις συγκινήσεις του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο είχε τις δικές του στιγμές. Μερικές τις κατέγραψε η παρακάμερα της ΠΑΕ και τις παραθέτει στο βίντεο που ανάρτησε στο κανάλι της στο Youtube.

Δείτε τον Γιώργο Δώνη να συμβουλεύει τους παίκτες του πριν τη σέντρα, να εξηγεί στον Γκίας Ζαχίντ πως έπρεπε να ενεργήσει και τον Δημήτρη Κουρμπέλη να λειτουργεί ως αρχηγός κατά την έξοδο από τα αποδυτήρια!

Δείτε το βίντεο:

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.832 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...