ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΝΝΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΤΙΔΑ

Σήμερα η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος – Τι ώρα μαθαίνει αντίπαλο ο Παναθηναϊκός

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με εννέα συνολικά ομάδες να μπαίνουν στην κληρωτίδα.

Σήμερα η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος - Τι ώρα μαθαίνει αντίπαλο ο Παναθηναϊκός

Στα γραφεία της ΕΠΟ θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, η οποία είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Πέμπτης (23/1) και ώρα 12:00.

Το ιδιαίτερο της υπόθεσης είναι πως αυτή τη φορά στην κληρωτίδα θα μπουν εννιά ομάδες, αντί για οχτώ, αφού εκκρεμεί ο νικητής από το ζευγάρι ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης.

Η αλλαγή ημερομηνίας για τη ρεβάνς μεταξύ των δυο ομάδων στο ΟΑΚΑ σήμανε πως η κλήρωση για τους «8» του Κυπέλλου θα συνέβαινε πιο νωρίς, με αποτέλεσμα και οι δυο ομάδες να μπουν κανονικά στην κληρωτίδα, από την οποία θα προκύψουν τα ζευγάρια της επόμενης φάσης της διοργάνωσης.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 46.009 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες ομάδες που θα μπουν στην κλήρωση είναι οι: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Άρης, Λαμία, Ατρόμητος, Παναιτωλικός και φυσικά το ζευγάρι ΑΕΚ – Αστέρας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...