ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ

Μπορεί και πάλι να κοιτάει ψηλά!

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει για τον Παναθηναϊκό που μπορεί και… παραμπορεί να περάσει τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί και πάλι να κοιτάει ψηλά!
ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» νίκη κόντρα στον Πανιώνιο. Τέσσερις εμφατικές επιτυχίες μέσα μόλις σε ένα δεκαήμερο, με μια εικόνα που σου δίνει το δικαίωμα να κοιτάξεις ψηλότερα. Και να που πάνω στην ώρα έρχονται και οι προκλήσεις. Γιατί μόνο ως τέτοια μπορεί να αντιμετωπιστεί η κλήρωση με τον ΠΑΟΚ. Φαινομενικά είναι η πιο δύσκολη που μπορούσε να σου κάτσει, αν πάντως θέλετε τη γνώμη μου εκείνον θα ζητούσα αν είχα δυνατότητα επιλογής. Μια μεγάλη ευκαιρία να πάρεις πίσω όσα σου πήραν, με Κύζες, Ιβιτς και δεν συμμαζεύεται και που σε μεγάλο βαθμό έπαιξαν το ρόλο τους για όλα όσα βιώσαμε στη συνέχεια. Εννοείται ότι δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για το τριφύλλι, από την άλλη όμως η ομάδα έχει δείξει ότι στα δύσκολα μπορεί να επιβιώνει και τα καταφέρνει μια χαρά. Οι διπλές αυτές αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ έρχονται σε μια περίοδο που θα παίξουμε αντίπαλοι και στο πρωτάθλημα και συνιστούν μια μεγάλη ευκαιρία να γυρίσει ο διακόπτης.">

Δέκα μέρες είναι πολύ λίγες για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Μπορούν όμως να γίνουν… πολλές αν συνδέσεις μια σειρά από γεγονότα που συμβαίνουν εσχάτως και που σου δίνουν κάθε λόγο να αισιοδοξείς για μια καλύτερη συνέχεια.

Δεν είναι απλά σε καλό φεγγάρι ο Παναθηναϊκός, ούτε πήραμε φόρα από τις τρεις (συν μία) νίκες στη σειρά ενώ τόσο καιρό ψάχναμε έστω για μια δεύτερη και δεν ξέρουμε τι λέμε. Είναι η γενικότερη εικόνα της ομάδας μέσα στο γήπεδο, αλλά και οι κινήσεις που έγιναν και γίνονται στο μεταγραφικό επίπεδο, που σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι κάτι ωραίο πάει να δημιουργηθεί. Στα μέτρα ΠΑΝΤΑ του δυνατού, έτσι για να ξέρουμε και που πατάμε και που βρισκόμαστε.

Ο τρόπος με τον ο Παναθηναϊκός τελείωσε τον Ατρόμητο ήταν απόλυτα πειστικός για το εξαιρετικό τάιμινγκ που διανύει. Ηρθε να προστεθεί στο άνετο πέρασμα από την Ξάνθη, την κόντρα σε όλους και σε όλα πρόκριση επί του ΠΑΣ και την «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» νίκη κόντρα στον Πανιώνιο. Τέσσερις εμφατικές επιτυχίες μέσα μόλις σε ένα δεκαήμερο, με μια εικόνα που σου δίνει το δικαίωμα να κοιτάξεις ψηλότερα.

Το 1-6 κάνει ακόμα πιο γλυκό το 1-3 και η απαξίωση, που έγινε αποθέωση!
Το 1-6 κάνει ακόμα πιο γλυκό το 1-3 και η απαξίωση, που έγινε αποθέωση! 1.969 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και να που πάνω στην ώρα έρχονται και οι προκλήσεις. Γιατί μόνο ως τέτοια μπορεί να αντιμετωπιστεί η κλήρωση με τον ΠΑΟΚ. Φαινομενικά είναι η πιο δύσκολη που μπορούσε να σου κάτσει, αν πάντως θέλετε τη γνώμη μου εκείνον θα ζητούσα αν είχα δυνατότητα επιλογής. Μια μεγάλη ευκαιρία να πάρεις πίσω όσα σου πήραν, με Κύζες, Ιβιτς και δεν συμμαζεύεται και που σε μεγάλο βαθμό έπαιξαν το ρόλο τους για όλα όσα βιώσαμε στη συνέχεια.

Εννοείται ότι δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για το τριφύλλι, από την άλλη όμως η ομάδα έχει δείξει ότι στα δύσκολα μπορεί να επιβιώνει και τα καταφέρνει μια χαρά. Οι διπλές αυτές αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ έρχονται σε μια περίοδο που θα παίξουμε αντίπαλοι και στο πρωτάθλημα και συνιστούν μια μεγάλη ευκαιρία να γυρίσει ο διακόπτης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...