ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πιτίνο: «Δεν έχουμε τόσο ταλέντο ώστε να θεωρούμε εύκολο κάποιο ματς»

Οι δηλώσεις του Ρικ Πιτίνο για το παιχνίδι της Παρασκευής με τη Βιλερμπάν για την Ευρωλίγκα.

Πιτίνο: «Δεν έχουμε τόσο ταλέντο ώστε να θεωρούμε εύκολο κάποιο ματς»

Οι δηλώσεις του Ρικ Πιτίνο για το παιχνίδι της Παρασκευής με τη Βιλερμπάν για την Ευρωλίγκα.

Ο Αμερικανός ρωτήθηκε αρχικά σχετικά με το πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων στην Γαλλία: «Ήταν μια άσχημη ήττα στο πρώτο παιχνίδι απ’ ο,τι είδα στο βίντεο. Χάθηκε μια διαφορά στα τελευταία δύο λεπτά. Είχαν 18 επιθετικά ριμπάουντ, οπότε πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά σε αυτό το κομμάτι».

Σχετικά με τη βελτίωση της ομάδας του:«Γινόμαστε καλύτεροι, κάθε μέρα βελτιωνόμαστε. Πρέπει να μπούμε ακόμη περισσότερο στο κλίμα του πλάνου μας. Ο Παπαγιάννης παίζει κάθε αγώνα και καλύτερα. Ο Ταϊρίς είναι καλός, ο Τζόνσον βελτιώνεται. Είναι ένα σημείο της χρονιάς που πρέπει να παρουσιάζεις βελτίωση, γιατί χρειαζόμαστε σερί».

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.774 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναφορικά με το αν το παιχνίδι είναι εύκολο, αποκρίθηκε: «Δεν πιστεύω πως υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Euroleague. Γίνεσαι ευάλωτος αν δώσεις εύκολα καλάθια στους αντιπάλους σου. Όταν πας με την ψυχολογία ότι ένα ματς είναι εύκολο, μπορεί να τιμωρηθείς. Πριν από το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις κάποιος μου είπε ότι είναι ζήτημα ζωής και θανάτου να κερδίζουμε στην έδρα μας. Πρέπει να προσεγγίζεις κάθε ματς με τη λογική ότι ο καθένας μπορεί να νικήσει καθέναν. Πρέπει να παίζουμε άμυνα. Δεν έχουμε τόσο ταλέντο,  ώστε να θεωρούμε εύκολο κάποιο ματς». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...