ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ράουτινς: «Ο Πιτίνο με κάνει να νιώθω άνετα»

Για την προσαρμογή του στον Παναθηναϊκό, αλλά και το ματς με τη Βιλερμπάν μίλησε ο Άντι Ράουτινς.

Ράουτινς: «Ο Πιτίνο με κάνει να νιώθω άνετα»

Για την προσαρμογή του στον Παναθηναϊκό, αλλά και το ματς με τη Βιλερμπάν μίλησε ο Άντι Ράουτινς.

Ο Καναδός γκαρντ ανέφερε αρχικά για την αναμέτρηση: «Θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε να διατηρήσουμε το καλό μομέντουμ και να δώσουμε αξία στις νίκες που είχαν προηγηθεί με ακόμα μία. Η άμυνά μας θα είναι το κλειδί όπως πάντα, θα πρέπει επίσης να περιορίσουμε τα λάθη μας στην πίεση και να παίξουμε έξυπνα». 

Σε ερώτηση για την προσαρμογή του, τόνισε: «Νιώθω καλά, νιώθω καλύτερα κάθε μέρα. Αρχίζω να χτίζω χημεία με την ομάδα μου. Ο κόουτς με κάνει να νιώθει άνετα και είμαι έτοιμος να συνεχίσω».

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 8.078 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...