ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η προϊστορία δείχνει… Παναθηναϊκός! (Vids)

Μια φορά στο παρελθόν έχουν βρεθεί αντιμέτωποι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του κυπέλλου, με νικητή το «τριφύλλι». Δείτε τα βίντεο των τότε αναμετρήσεων.

Η προϊστορία δείχνει... Παναθηναϊκός! (Vids)

Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ αντιμέτωπους, έβγαλε η κληρωτίδα για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας, με την προϊστορία των αναμετρήσεων ανάμεσα στους δύο συλλόγους, να βγάζει νικήτρια την ομάδα της πρωτεύουσας.

Στο πρόσφατο παρελθόν, η φίλαθλη Ελλάδα θα έχει να θυμάται τον ημιτελικό της σεζόν 2016-2017, που στιγματίστηκε από τη διαιτησία του Γιώργου Κύζα και το «χειρουργείο» που είχε περάσει τους «πράσινους» στη ρεβάνς της Τούμπας, αλλά όταν αποφασίσουμε να μιλήσουμε για πραγματικό ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός κυριαρχεί του Δικεφάλου, ανεξάρτητα σε ποια φάση τον βρίσκει (προημιτελικά, ημιτελικά και τελικούς).

Φέτος, θα είναι μόλις η δεύτερη φορά που οι δυο ομάδες θα συναντηθούν στον προημιτελικό, με τον Παναθηναϊκό να μετράει μια πρόκριση το 2007, αντί του αντιπάλου του. Τότε οι «πράσινοι» που αγωνίστηκαν με τις χαρακτηριστικές λαχανί φανέλες είχαν επικρατήσει εντός έδρας στην παράταση με σκορ 3-1, ανατρέποντας το 2-1 του πρώτου ματς στην Τούμπα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάντζιος, Ίβανσιτς και Παπαδόπουλος ήταν πρωταγωνιστές εκείνη την περίοδο για τον Παναθηναϊκό, που έφτασαν μέχρι τον τελικό, αλλά ηττήθηκαν από τη Λάρισα στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ας θυμηθούμε λοιπόν εκείνα τα δύο ματς και τον τρόπο που είχε επικρατήσει ο Παναθηναϊκός.

Α’ ματς ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1

Σκόρερ: Κωνσταντινίδης 31′ και Μίετσελ 42′ – Μάντζιος 62′

Β’ ματς Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-1 στην παράταση (2-1 καν. διάρκεια)

Σκόρερ: Ίβανσιτς 40′ Μάντζιος 63′ και 95′ – Γεωργιάδης 90′

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.