ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Πρώτη για Αγιούμπ, επιστροφή για Μπουζούκη

Πρώτη προπόνηση για τον Γιασίν Αγιούμπ με τα «πράσινα», μπήκε και ο Γιάννης Μπουζούκης που «τρέχει» να προλάβει τη Λάρισα.

Παναθηναϊκός: Πρώτη για Αγιούμπ, επιστροφή για Μπουζούκη

Στις προπονήσεις επέστρεφαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, αφού παρά το χθεσινή νικηφόρα αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο χρόνο για χάσιμο δεν υπάρχει, καθώς ακολουθεί το Σάββατο η αναμέτρηση στη Λάρισα κόντρα στην τοπική ομάδα.

Ο Γιώργος Δώνης είδε να μπαίνει στην προπόνηση και το νέο μέλος της ομάδας ο Γιασίν Αγιούμπ ενώ είχε και ένα ακόμα ευχάριστο νέο. Μαζί με την υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκε και ο Γιάννης Μπουζούκης, καθώς δείχνει να αφήνει πίσω του τον τραυματισμό στον αστράγαλο που στέρησε την παρουσία του από την ομάδα στις αναμετρήσεις με Ξάνθη και Ατρόμητο.

Όσοι αγωνίστηκαν χθες κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου έκαναν αποθεραπεία, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σέχου και Κότσαρης. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας και ολοκληρώθηκε με διπλό στο μισό γήπεδο.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.984 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...