ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Οι μηχανισμοί προπαγάνδας ενόψει Κυπέλλου πήραν μπρος στη Θεσσαλονίκη

Τι κι αν ο Παναθηναϊκός σφάχτηκε στο τελευταίο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ από τον περίφημο, πια, Κύζα. Η προπαγάνδα στη Θεσσαλονίκη άρχισε να λειτουργεί.

Οι μηχανισμοί προπαγάνδας ενόψει Κυπέλλου πήραν μπρος στη Θεσσαλονίκη

Τι κι αν ο Παναθηναϊκός σφάχτηκε στο τελευταίο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ από τον περίφημο, πια, Κύζα. Η προπαγάνδα στη Θεσσαλονίκη άρχισε να λειτουργεί.

Είχαμε αναφέρει και πριν από το ματς πρωταθλήματος στην Τούμπα (2-2), το… κλίμα που έφτιαχναν ορισμένοι στη συμπρωτεύουσα. Και γνωρίζουν καλά σε ποιους αναφερόμαστε. Σε αυτούς που διαχειρίζονται… ψυχρές σελίδες (και όχι μόνο) και που μέσα στην ανωνυμία τους (ποτέ με το όνομά τους) περνάνε γραμμή, κάνουν προπαγάνδα και… βαφτίζουν το κρέας – ψάρι. Είναι αυτοί που κατηγορούσαν τέτοιες πρακτικές και τελικά κατάφεραν να γίνουν σχεδόν ίδιοι.

Δεν έχουν περάσει κάποιες ώρες από την κλήρωση των προημιτελικών Κυπέλλου ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και τα παραμυθάκια άρχισαν. Το πρώτο που βγήκε αναφέρει αδικία (!) στις τελευταίες συναντήσεις των δυο ομάδων στο Κύπελλο, για… πέναλτι του Χουλτ στη Λεωφόρο! Προσθέτουν, επίσης, το εξής αμίμητο: “Στη συνέχεια μας μιλάνε για τον Κύζα,η προπαγάνδα εστιάζει στον Κύζα. Και όχι στο βλάκα τον Κομίνη, που έπνιξε το πέναλτι μπροστά στα μάτια του αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα”. Ασχολίαστο…

Αν χρειαστεί, θα επανέλθουμε. Εμείς, βέβαια, ότι λέμε το λέμε… κανονικά και όχι μέσα από σελίδες ανώνυμες. Κι ούτε θα κάνουμε προπαγάνδα. Δε γίνεται, όμως, να μένουν αναπάντητα και τέτοια ψέματα ή προσπάθειες να δυναμιτιστεί το κλίμα από κάποιους στην όμορφη Θεσσαλονίκη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE