ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΑΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ BLOG

Να ξαναβρούμε τον εαυτό μας στο ματς με τον Ηλυσιακό

Η Μαρία Οικονομίδου, μέσα από το blog της στο Panathinaikos24.gr, αναφέρθηκε στην ήττα από τον ΠΑΟΚ ενώ μίλησε και για το... restart που πρέπει να κάνει το τριφύλλι στο ματς με τον Ηλυσιακό.

Να ξαναβρούμε τον εαυτό μας στο ματς με τον Ηλυσιακό

«Καλησπέρα  σας,

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν αποδώσαμε όπως θέλαμε, με αποτέλεσμα να γνωρίσουμε μια δίκαιη ήττα. Από τις πρώτες  στιγμές του αγώνα δεν είχαμε ρυθμό με αποτέλεσμα αυτό να μας στοιχίσει. Φυσικά αυτή η ήττα δεν σημαίνει κάτι, αλλά πρέπει να μας κάνει να προβληματιστούμε. Πρέπει να κάτσουμε να σκεφτούμε και να βρούμε τι έφταιξε και παίξαμε έτσι.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε και πάλι είναι να βρούμε ξανά τον εαυτό μας. Υπάρχει δρόμος ακόμα στο πρωτάθλημα, αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι έχουμε έναν ολόκληρο δεύτερο γύρο.

Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι, το οποίο είναι φαινομενικά εύκολο κόντρα στον Ηλυσιακό. Το θέμα είναι ότι εμείς θέλουμε να συνδυάσουμε τη νίκη με μία καλή εμφάνιση.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα,

Μαρία Οικονομίδου»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE