ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: «Καμπάνα» μιας αγωνιστικής στο τριφύλλι

Με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για όσα έγιναν στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Παναθηναϊκός: «Καμπάνα» μιας αγωνιστικής στο τριφύλλι

Ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 2.150 ευρώ επέβαλε το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ στον Παναθηναϊκό για τα όσα διαδραματίστηκαν στο κλειστό του Αγίου Θωμά και στιγμάτισαν το ντέρμπι «αιωνίων» της Volleyleague.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ συνεδρίασε την 23η Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 μ.μ., στα γραφεία της Ε.Σ.Α.Π., στο Μαρούσι Αττικής, (ΟΑΚΑ- οδός Αμαρυσίας Αρτέμιδος και Πιτταρά- Κέντρο Αντισφαίρισης), κατόπιν αναβολής από την 19η-12-2019, για να δικάσει την υπόθεση αναφορικά με την υπ’ αριθ. πρωτ. 134/17-12-2019 κλήση σε απολογία του ΤΑΑ «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.», σε σχέση με τα αποδιδόμενα σε αυτό πειθαρχικά παραπτώματα, που φέρονται ότι τελέστηκαν στον αγώνα που διεξήχθη στις 15-12-2019 (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) στο κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Θωμά στο Μαρούσι Αττικής.

Το ως άνω ΤΑΑ εκπροσωπήθηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του, Ευάγγελο Δεσύπρη, ο οποίος ανέπτυξε και προφορικά, όσα στο από 23-12-2019 έγγραφο υπόμνημά του εκθέτει.

«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη
«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη 1.835 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μελέτησε την υπόθεση, σκέφτηκε σύμφωνα με το νόμο και αφού έλαβε υπ΄όψη όλα τα στοιχεία του αγώνα, αποφάσισε να…

Επιβάλλει στο σωματείο (Τ.Α.Α. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο) τις ποινές (α) του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και (β) του χρηματικού προστίμου των δύο χιλιάδων εκατόν πενήντα ευρώ (2.150 €).

Διατάσσει την κοινοποίηση της παρούσας, με κάθε νόμιμο τρόπο, στο Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός Α.Ο., προκειμένου να λάβει γνώση και να επέλθουν οι νόμιμες συνέπειες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...