ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Προκόπης Παυλόπουλος

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Παυλόπουλος!

Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Προκόπης Παυλόπουλος

Στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο εισήχθη το πρωί της Παρασκευής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, λόγω υψηλού πυρετού.

Όπως έγινε γνωστό, ο Πρόεδρος ταλαιπωρείται από ίωση, ωστόσο όπως φαίνεται κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Νωρίτερα, είχε γνωστοποιηθεί από την Προεδρεία ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος είχε ακυρώσει όλα τα ραντεβού της ημέρας, λόγω της αδιαθεσίας.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.819 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι κι αλλιώς, την επόμενη εβδομάδα, στο ίδιο νοσοκομείο, υπήρχε για τον ίδιο προγραμματισμένο τσεκ απ για την πορεία της υγείας του.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...