ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαπέτρου: «Να επικεντρωθούμε περισσότερο στην άμυνα»

Ικανοποιημένος από την επιθετική λειτουργία της ομάδας έμεινε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος στάθηκε και στο αμυντικό κομμάτι των «πρασίνων» που πρέπει να βελτιωθεί.

Παπαπέτρου: «Να επικεντρωθούμε περισσότερο στην άμυνα»

Ικανοποιημένος από την επιθετική λειτουργία της ομάδας έμεινε ο Ιωάννης Παπαπέτρου μιλώντας στη Nova, ο οποίος στάθηκε και στο αμυντικό κομμάτι των «πρασίνων» που πρέπει να βελτιωθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όσον αφορά την προσωπική απόδοση, όσο δουλεύει κανείς μέσα στη σεζόν και παίζει καλύτερα αυτό προσθέτει στην ομάδα. Είχαμε ματς στην έδρα μας και θέλαμε να τα κερδίσουμε, πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο, αδικούμε τους εαυτούς μας καμιά φορά. Είναι κρίμα να έχουμε δεχτεί 88 πόντους, πρέπει να επικεντρωθούμε για να παίζουμε σταθερά την ίδια άμυνα 40 λεπτά. Για να είσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να έχεις σταθερές. Δεν είναι σίγουρο ότι η επίθεση θα είναι πάντα εκεί και δεν θέλουμε να πονέσουμε σε παιχνίδια που δεν θα είναι εκεί.

Είναι η δεύτερη χρονιά μου εδώ, νιώθω πιο άνετα, βρίσκομαι στα σημεία που νιώθω καλά για να τελειώνω τις φάσεις και από το τρίποντο, με τον Νικ έχουμε πολύ καλή επικοινωνία αλλά και με όλους τους υπόλοιπους. Είναι νωρίς για πλεονέκτημα, όσο κερδίζεις έχεις θέληση να φτάσεις πιο ψηλά. Είναι ίσως μεγάλη η διαφορά σε αυτές τις θέσεις και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο, ανεξαρτήτως όμως που θα τερματίσουμε μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.435 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπάρχουν άτομα που δουλεύουν για μένα μακριά από τις κάμερες για να σουτάρω παραπάνω και να κάνω παραπάνω προπόνηση. Εξαρτάται από το πόσες μέρες έχεις για ξεκούραση, όταν έχεις καιρό υπάρχει ένα πλάνο, ανάλογα με το πότε είναι το επόμενο παιχνίδι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.