Ικανοποιημένος από την επιθετική λειτουργία της ομάδας έμεινε ο Ιωάννης Παπαπέτρου μιλώντας στη Nova, ο οποίος στάθηκε και στο αμυντικό κομμάτι των «πρασίνων» που πρέπει να βελτιωθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όσον αφορά την προσωπική απόδοση, όσο δουλεύει κανείς μέσα στη σεζόν και παίζει καλύτερα αυτό προσθέτει στην ομάδα. Είχαμε ματς στην έδρα μας και θέλαμε να τα κερδίσουμε, πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο, αδικούμε τους εαυτούς μας καμιά φορά. Είναι κρίμα να έχουμε δεχτεί 88 πόντους, πρέπει να επικεντρωθούμε για να παίζουμε σταθερά την ίδια άμυνα 40 λεπτά. Για να είσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να έχεις σταθερές. Δεν είναι σίγουρο ότι η επίθεση θα είναι πάντα εκεί και δεν θέλουμε να πονέσουμε σε παιχνίδια που δεν θα είναι εκεί.

Είναι η δεύτερη χρονιά μου εδώ, νιώθω πιο άνετα, βρίσκομαι στα σημεία που νιώθω καλά για να τελειώνω τις φάσεις και από το τρίποντο, με τον Νικ έχουμε πολύ καλή επικοινωνία αλλά και με όλους τους υπόλοιπους. Είναι νωρίς για πλεονέκτημα, όσο κερδίζεις έχεις θέληση να φτάσεις πιο ψηλά. Είναι ίσως μεγάλη η διαφορά σε αυτές τις θέσεις και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο, ανεξαρτήτως όμως που θα τερματίσουμε μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Υπάρχουν άτομα που δουλεύουν για μένα μακριά από τις κάμερες για να σουτάρω παραπάνω και να κάνω παραπάνω προπόνηση. Εξαρτάται από το πόσες μέρες έχεις για ξεκούραση, όταν έχεις καιρό υπάρχει ένα πλάνο, ανάλογα με το πότε είναι το επόμενο παιχνίδι».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS