Ποδόσφαιρο

Χατζηθεοδωρίδης: «Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στη βαθμολογία»

Στα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα, αλλά και στο που μπορεί να φτάσει στη βαθμολογία ο Παναθηναϊκός, αναφέρθηκε ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Στα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα, αλλά και στο που μπορεί να φτάσει στη βαθμολογία ο Παναθηναϊκός, αναφέρθηκε ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα θετικά αποτελέσματα στα τελευταία ματς: «Είχαμε ένα κακό ξεκίνημα στη σεζόν, τώρα η κατάσταση γίνεται πολύ καλύτερη, καθώς και έχουμε αποκτήσει σταθερότητα στις καλές εμφανίσεις και στα αποτελέσματα. Βοηθούν οι συνεχόμενες νίκες, ώστε να βρούμε τα πατήματα και την ποιότητα μας και παιχνίδι με παιχνίδι, αποκτάμε μεγαλύτερη σταθερότητα. Πλέον πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Το πρόγραμμα που είχαμε τις τελευταίες εβδομάδες ήταν αρκετά πιεστικό, όμως μας βγήκε σε καλό. Αντέξαμε και την πίεση και την κούραση, κάναμε καλές εμφανίσεις και είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΛ».

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ: «Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε να ακούμε τις οδηγίες του προπονητή μας, να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να βγάζουμε τον καλύτερο εαυτό μας στις προπονήσεις. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με την ΑΕΛ δυσκολευτήκαμε αρκετά, όμως αυτή τη φορά είμαστε πιο έτοιμοι και θα πάμε εκεί με καλή ψυχολογία από τα αποτελέσματα που έχουμε πάρει το τελευταίο διάστημα».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιο παίκτη από την ΑΕΛ: «Πέρα από τον Κάτσε, ο οποίος μέχρι πέρυσι ήταν συμπαίκτης μου, υπάρχουν 2-3 παίκτες ακόμα που ξεχωρίζουν».

Για την κλήρωση του Κυπέλλου και τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα οι περισσότερες ομάδες περιμένουν έναν ευκολότερο αντίπαλο, όμως η κλήρωση δεν με απογοητεύει. Είμαι θετικός και όλη η ομάδα είναι έτοιμη για να δώσει τον καλύτερο της εαυτό».

Για τα συνεχόμενα ντέρμπι: «Επιβαρύνει αρκετά την ομάδα μας, όμως τα ντέρμπι είναι αυτά που αγαπάμε και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Για το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί σε πολλές θέσεις: «Η αρχική μου θέση είναι αυτή του αριστερού μπακ. Έχω παίξει και σε άλλες θέσεις στο διάστημα που είμαι στην ομάδα, όμως η αρχική μου θέση είναι αυτή του αριστερού μπακ».

Exit mobile version