(19:30, Novasports 2, Panathinaikos24.gr)

Παναθηναϊκός: Να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία με νίκη στον Κάμπο

Ο Παναθηναϊκός μετά το σερί νικών και την εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, θέλει να εκμεταλλευτεί την καλή αγωνιστική κατάστασή την οποία βρίσκεται και να φύγει με το διπλό από την έδρα της Λάρισας (19:30, Novasports 2, Panathinaikos24.gr).

Ο Παναθηναϊκός μετά το σερί νικών και την εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, θέλει να εκμεταλλευτεί την καλή αγωνιστική κατάστασή την οποία βρίσκεται και να φύγει με το διπλό από την έδρα της Λάρισας.

Μετά την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας και τις νίκες με Ξάνθη και Ατρόμητο, οι «πράσινοι» θέλουν να παραμείνουν στο δρόμο των επιτυχιών και να πάρουν άλλο ένα «τρίποντο» στην προσπάθειά τους να μπουν στα πλέι οφ στο τέλος της σεζόν.

Ο Γιώργος Δώνης είναι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και όλα δείχνουν ότι θα κάνει μόνο μία αλλαγή, αφού αντί του τιμωρημένο Ινσούα θα παίξει ο Χατζηθεοδωρίδης.

Την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του από δεξιά προς αριστερά θα έχει τους Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρα και Χατζηθεοδωρίδη. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ανουάρ, Κουρμπέλης και Δώνης. Στα άκρα θα παίξουν ο Ζαχίντ και ο Χατζηγιοβάνης και ο Μακέντα θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Κολοβός, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Νάγκι και Καμπετσής. Εκτός από τον Ινσούα, στην Αθήνα έμεινε και ο νεοαποκτηθέντας Γιασίν Αγιούμπ.

Exit mobile version